Ексклюзиви
середа, 24 червня 2009 13:34

Обама визнав свою поразку

Обама визнав свою поразку

План порятунку американської економіки результатів не дав, але іншого плану у Барака Обами немає. У цьому президент США чесно зізнався, кажучи про підсумки стимулювання економіки. Про це він повідомив під час прес-конференції в Білому домі. За його словами, у нього немає ще одного плану зі стимулювання американської економіки, навіть не дивлячись на те, що її стан продовжує погіршуватись. За словами Обами, залишається сподіватись, що з часом все якимсь чином налагодиться. Обама відзначив, що безробіття в країні перевищить 10%, хоча раніше він називав цифру не більше 8%.

"План Обами" - це закон про стимулювання американської економіки, який був підписаний президентом США 17 лютого 2009 року, і який припускав виділення на відновлення і розвиток економіки США, в цілому, $787 мільярдів. Серед заходів, передбачених Обамою для допомоги економіці країни - податкові послаблення для фізичних осіб і компаній, значні вливання в інфраструктуру, систему охорони здоров"я США і допомогу владі штатів, що потребують фінансової підтримки, повідомляє Полит.ру.

Зараз ви читаєте новину «Обама визнав свою поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути