Ексклюзиви
вівторок, 14 березня 2017 20:18

"Ночь темна и полна ужасов" - незвичне послання патрульних підкорює мережу

Мешканка Запоріжжя Тамара Сахно опублікувала лист підписаний патрульною поліцією, який знайшла у автомобілі. Її чоловік забув закрити вікно в машині. Вранці виявив незвичайне послання від правоохоронців.

Про це пише ФортПост.

"Вас вітає патрульна поліція м. Запоріжжя. Поки Ви ходили десь шпацирувати чудовим містом, Ваш транспортний засіб знаходився під загрозою. (Не виключено, що Ваш транспортний засіб напевно якийсь шлях міг трафнути). Саме тому авто-патрулі Дніпровського району були вимушені (поміж викликів) ховатися в криївці (темрява нам в поміч) і чекати на можливих злодіїв", - йдетьсяв записці.

Автор: Фортпост
  Весела записка від патрульних
Весела записка від патрульних

"Вікно – дивовижний винахід. В стародавні часи вважали, що через отвори до будівлі потрапляли злі духи. Тому майно треба було захищати. Ми розуміємо, що робити ляльку-мотанку і вішати накшталт ароматизатору під люстерко задля захисту Вашого транспортного засобу – це, мабудь, занадто. Тому радимо зачиняти вікна в автівці. "Ночь темна и полна ужасов" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, звідки приїдуть поліцейські на Євробачення

В Україні запровадять дорожню патрульну поліцію. Її запускатимуть протягом року. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. До серпня вона працюватиме на всіх трасах міжнародного значення, а до кінця року і на всіх трасах державного значення.

Зараз ви читаєте новину «"Ночь темна и полна ужасов" - незвичне послання патрульних підкорює мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути