Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2010 09:40

Невістка нардепа від БЮТ на "Porsche" побила три машини (ВІДЕО)

Невістка нардепа від БЮТ на "Porsche" побила три машини (ВІДЕО)

Невістка народного депутата від БЮТ Сергія Веліжанського 28-річна Марія Веліжанська потрапила в аварію у Криму.

Про це "Росбалту" стало відомо від поінформованих джерел.

Інцидент стався 7 грудня близько восьмої години вечора в Сімферополі в районі вулиці Куйбишева. За інформацією очевидців, "Porsche Cayenne" з німецькими номерними знаками багаторазово на величезній швидкості пролітав по одній і тій же вулиці. Проте водій не впорався з керуванням і "Porsche Cayenne" на швидкості влетів у припаркований на протилежній стороні дороги автомобіль "Мерседес". Від удару припарковане авто підлетіло і впало на дах.

За інформацією джерела видання, численні свідки підтвердили, що Марія Веліжанська була в стані алкогольного сп'яніння. До того ж у неї не виявилося при собі водійських прав і документів на машину.

Як пише інтернет-видання, до приїзду ДАІ, швидко під'їхали родичі і знайомі Веліжанської. Тиснули на водія постраждалої машини, пропонуючи йому $2 тисячі за мовчання і погрожували зв'язками.

У свою чергу "Новий Регіон" повідомив з посиланням на прес-службу Державтоінспекції Криму, що на винуватицю ДТП вже складено адміністративний протокол, який буде переданий до суду.

"Невістка депутата Веліжанського у дворі на вулиці Куйбишева, здаючи задом, вдарила припарковані "Москвич" та "Мерседес", потім, не зупиняючись, виїхала на вулицю Куйбишева і, буквально проїхавши 50 метрів, врізалася в припаркований "Мерседес", який від удару перекинувся на дах", - розповіли в прес-службі.

У ДАІ сказали, що зараз машина стоїть на штраф-майданчику. Водій не постраждала, особа встановлена, відпущена додому, складений адміністративний протокол, який буде переданий до суду на розгляд.

Тесть Марії Веліжанської - Сергій Веліжанський є одним з керівників кримського відділення БЮТ. Після закінчення Севастопольського приладобудівного інституту він деякий час працював на заводі. У 1987 році влився до лав комсомолу, який і дав старт його кар'єрі. Пізніше керував туристичною фірмою, був головою республіканського комітету у справах молоді та віце-прем'єром Криму. З 2003 - голова наглядової ради ВАТ "Кримзалізобетон"; президент ТОВ яхтова марина "Золотий Символ". З 2007 року - депутат Верховної Ради України 6-го скликання (від БЮТ, 158 у списку).

Зараз ви читаєте новину «Невістка нардепа від БЮТ на "Porsche" побила три машини (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути