Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2024 09:10

Неймовірний четвер: що він обіцяє і до чого бути готовим

Неймовірний четвер: що він обіцяє і до чого бути готовим
Більш вдалою виявиться друга половина дня. Зі звичайного будня четвер перетвориться на неймовірний день. Фото: pixabay.com

18 січня примусить людей змінювати плани. Складний ранок принесе розчарування в людях. Очікування не виправдаються. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"До обіду не варто розпочинати важливих справ, - каже астрологиня. - Ваші зусилля зійдуть нанівець. Більш вдалою виявиться друга половина дня. Зі звичайного будня четвер перетвориться на неймовірний день. Допомога надійде звідти, звідки на неї найменше сподівалися. Будьте гнучкими. Не наполягайте на тому, що не складається. Умійте використати вдалий збіг обставин, змінивши плани. Уникайте зустрічі з керівництвом. Є ризик потрапити під гарячу руку. Не слід іти до шефа з проханням про підвищення. Похід по крамницях краще планувати на кінець тижня. Куплені цього дня речі не служитимуть довго. Бережіть горло від переохолодження".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Займіть свій день маленькими невідкладними справами. Грандіозні проєкти нехай зачекають до наступного тижня. Важко йтиме торгівля. Ламатиметься й затримуватиметься транспорт. Якщо кудись не встигаєте, подякуйте долі, що вберегла вас від неприємностей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Коли не маєте можливості діяти, краще планувати свою працю на кілька тижнів уперед. Скоро успіх буде на вашому боці. Грошей – вдосталь. Вирушайте у магазин зі списком покупок, якщо не хочете витратити усе.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відмовтеся від придбання смартфонів. Вони не працюватимуть довго. Здавати в ремонт електронні прилади не час. Робота затягнеться. Її якість вас не задовольнить. Не переїдайте. Їжа повільніше перетравлюватиметься.

Рак (22 червня - 22 липня)

Господиням не варто експериментувати на кухні. Усе підгоратиме або не допікатиметься. Відкладіть кулінарні експерименти до вихідних. Гарно вдаватимуться справи, які розпочнете на світанку.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Утримайтеся від придбання побутової техніки. Вона навряд чи працюватиме надійно. Зате придбана цього дня косметика потішить якістю. Проведіть вечір у компанії добрих друзів. Оминайте песимістів. Вони можуть зіпсувати ваш настрій.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Більшість проблем цього дня вирішуватиметься через близьких і знайомих. Не соромтеся звертатися по допомогу. Шукайте розради, але не відкривайте своїх таємниць. Інформація швидко розходитиметься між людьми. Усе приховане ставатиме явним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стільки грошей вам і не снилося - які дні цього тижня будуть найприбутковішими

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Подумайте про вдосконалення свого іміджу. Зробіть нову зачіску. Освіжіть манікюр. Будете задоволені роботою майстрів. Подбайте про затишок у домі. Око потребуватиме прекрасного. Прикрасьте оселю чи офіс.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це вдалий час для купівлі нерухомості. Можна обирати земельну ділянку, але будівництво відкладіть до весни. Щедрим на подарунки буде вечір. Плануйте побачення, шукайте нових бізнес-партнерів. Не позичайте гроші. Відкриєте у собі новий талант. Захочеться малювати, писати книги, створювати прикраси.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Все відбуватиметься повільніше, ніж хотілося б. Не намагайтеся пришвидшити якісь події. Збільшується кількість помилкових рішень. Зачекайте із підписанням важливих документів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Страхи й тривоги гальмуватимуть вашу ініціативність. Але поважних причин для цього не буде. То буде очікування проблем, а не справжні неприємності. Все вдаватиметься. Насолоджуйтеся своїми перемогами.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви почуватиметеся справжніми щасливчиками. Добре вдаватиметься робота, яку розпочнете цього дня. Не бійтеся брати на себе більше обов'язків. Ви з усім справитеся ідеально. Заробітки зростають.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вам хотітиметься усього і одразу. Але задовольнити усі бажання одразу навряд чи вдасться. Приділіть більше часу домашнім улюбленцям. Поява нової тваринки в домі принесе вам утіху й родинне щастя.

Астролог розповів, коли насправді настане рік Дракона та як його задобрити.

Зараз ви читаєте новину «Неймовірний четвер: що він обіцяє і до чого бути готовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути