середа, 07 квітня 2010 17:50

Наступну "бондіану" можуть зняти у Версальському палаці

Наступну "бондіану" можуть зняти у Версальському палаці

Франція запропонувала зняти декілька епізодів "бондіани" в знаменитому на весь світ палацово-парковому ансамблі Версаль. Декілька паризьких чиновників вже написали свій, "весальський" сценарій для одного з майбутніх фільмів про агента 007, пише британська газета The Times.

У одному з епізодів радикально налаштовані "зелені" влаштовують розгром у Версальському палаці, а після терористи тікають через знамениті сади Людовика XIV. І звісно, що зупинити їх може тільки Бонд, Джеймс Бонд.

"Ми хочемо запропонувати продюсерам декілька своїх ідей, - повідомив заступник директора Кінематографічного комітету регіону Іль-де-Франс Стефан Мартіне. - Було б дуже класно побачити Джеймса на фоні прекрасного декору палацу".

Відомо, що на території Версаля, останнього оплоту французької монархії, проходили зйомки 165 фільмів.

"Зазвичай продюсери сприймають Версаль виключно як майданчик під історичні картини, але в даний час такі фільми не приносять багато доходу, - відмітив Мартіне. - Ми хочемо довести, що палац можна використовувати для будь-яких фільмів".

Зрозуміло, що тут не обійшлося без меркантильних інтересів. Зйомки Бонда у Версалі повинні солідно збільшити потік туристів, які відвідують визначну пам"ятку. До того ж, доба зйомок у Версалі обійдеться кіношникам близько 16 тисяч євро, щоправда продюсерам шпигунської франшизи парижани обіцяють зробити пільгові умови.

Нагадаємо, що режисер Сем Мендес вже знімає 23-а серію "бондіани" під робочою назвою "Власність леді" (Property of а lady). Власника лецензії на вбивство зіграє Денієл Крейг, а роль "дівчини Бонда", з чуток, може дістатися індійській актрисі Фріді Пінто, яка прославилася після ролі Латіки в оскароносном "Мільйонері з нетрів".

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Наступну "бондіану" можуть зняти у Версальському палаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути