Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 13:57

Наомі Кемпбелл крутить роман із Уго Чавесом

Наомі Кемпбелл крутить роман із Уго Чавесом
Зірка подіуму Наомі Кемпбелл наслідувала приклад своєї колеги Карли Бруні і також закрутила роман із президентом. 37-річна Чорна Пантера зупинила свій вибір на менш випещеному, ніж француз Саркозі, зате набагато виднішому і екстравагантнішому главі Венесуели Уго Чавесі.

Зустрічатися ексцентрична пара почала відразу після того, як Наомі записала з 53-річним Чавесом інтерв"ю для відомого журналу.

"Уго не схожий на горилу, як його всі називають, - розповідала темношкіра модель своїй подрузі відразу після бесіди з президентом. - Він скоріше нагадує бика, сильного, мужнього."

Мабуть, все-таки не пропали даром любовні зусилля глави Венесуели, який протягом бесіди обсипав Наомі Кемпбелл компліментами, а дізнавшись, що вона віддає перевагу накачаним чоловікам, кілька разів запропонував їй "помацати його м"язи".

Якщо вірити друзям Кемпбелл, Наомі та Уго зустрічаються вже більше двох місяців і дуже закохані. У Наомі та Уго багато спільного, їх, безперечно, ріднить підвищена хтивість і пристрасність натури.

У Чавеса, наприклад, вже є діти і два офіційні браки за плечима. А ось у Наомі не було ще жодного штампу в паспорті, зате безліч зоряних коханців і гучних розлучень, повідомляє Federal Post.
Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл крутить роман із Уго Чавесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути