Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2010 11:50

Начальник ДАІ відмовився від "Лексуса" та "Лендкрузера"

 

Новий начальник управління ДАІ в Тернопільській області Микола Сурник відмовився від джипів "Лексус" та "Лендкрузер" якими користувався його попередник Олег Кав"юк.

"Лексус" ми передали науково-дослідному експертно-криміналістичному центру. Його переобладнають у пересувну лабораторію. Інший позашляховик перевели в підпорядкування чергової частини обласної міліції", – повідомив під час своєї першої прес-конференції новий начальник ДАІ.

Міліціонер зазначив, що для "даішника" оптимальними автомобілями є "дев"ятка" та "девяносто дев"ятка". Вони, мовляв, дешеві в обслуговуванні та економні в споживанні пального. Сам же Сурник планує в службових цілях їздити "Фольцвагеном пассат" - цей автомобіль зараз використовують даішники, як машину супроводу.

В своїй роботі новий началник першочергово планує приділити увагу вихованню працівників ДАІ, та покращенню їх зовнішнього вигляду.

"Стан форменого одягу потребує поліпшення. Але перш за все ми будемо робити акцент на професійній підготовці особового складу. Якщо на дорозі стоїть освічена, професійно підготовлена людина з посмішкою на обличчі, то з таким представником ДАІ буде приємно спілкуватися всім учасникам дорожнього руху", - наголосив правоохоронець.

Микола Сурник до призначення на Тернопілля, працював в Хмельницькій обладміністрації. Перед цим 23 роки служив в ДАІ.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Начальник ДАІ відмовився від "Лексуса" та "Лендкрузера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути