Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 11:13

На Венеціанський кінофестиваль завітала порнозірка (ФОТО)

На п"ятий день 67-го Венеціанського кінофестивалю, на ньому з"явилася скандально відома порнозірка Бріджітта Кочіш (Булгарі), якій в травні цього року італійська поліція пред"явила звинувачення "в здійсненні непристойних дій у присутності неповнолітніх".

Бріджітті інкримінувалося виступ в нічному клубі в комуні Фоссато-ді-Віко (регіон Умбрія, провінція Перуджа), під час якого вона здійснювала сексуальні дії, за якими спостерігали молоді люди молодше 18-ти і навіть молодше за 16-ти років.

Поліція отримала інформацію про це "порношоу", що відбувалося в лютому, через соціальну мережу Facebook, в якій підлітки обмінювалися враженнями і кадрами виступу Бріджітти.

Кочіш була арештована в населеному пункті Монтебелунна (на північ від Венеції) і доставлена у в"язницю міста Белунна. Проте незабаром вона була звільнена під заставу. Скандал призвів до того, що Булгарі заплатила чималий штраф і була позбавлена права на роботу в Італії. Проте це не заважає їй зніматися в порнофільмах в інших країнах Європи і час від часу красуватися перед камерами в Мілані та Венеції.

Натуральна "платинова блондинка" Бріджітта Кочіш (Булгарі) народилася 29 вересня 1982 року. Про себе любить говорити, як про "fashion model". У віці 15-19 років вона серйозно займалася тріатлоном. Вчилася на адвоката. Але після трьох років в коледжі кинула навчання і виїхала з Будапешта до Мілану, щоб стати моделлю.

Перший порнофільм з її участю так і називався - "Fashion": дії відбувалися в тренувальному залі, що було звичне для Бріджітти, яка тоді ж вперше спробувала, що таке секс з жінкою. У жовтні 2005 року Бріджітта потрапила на перші смуги італійських газет після того, як вискочила на футбольне поле під час матчу між клубами Piacenza і Catanzaro - з одягу на ній були тільки труси і краватка. Вона була арештована і охоче позувала у такому вигляді в компанії карабінера.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «На Венеціанський кінофестиваль завітала порнозірка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути