понеділок, 24 грудня 2007 17:46

На Уралі ухвалений вирок маніякові із спецслужб: 7 жертв

У Єкатеринбургу ухвалений вирок маніякові з Федеральної служби охорони, винному в серії згвалтувань, грабежів і вбивств.

Уральський окружний військовий суд виніс вирок відносно 23-річного співробітника Федеральної служби охорони (ФСО) Романа Замулліна, що звинувачувався в згвалтуваннях і вбивстві шести дівчат.

Суд визнав Замуліна винним в здійсненні вбивств і засудив до довічного відбування покарання в колонії загального режиму.

За даними слідства, з 16 вересня по 4 листопада 2006 року співробітник територіального управління Агентства урядового зв"язку і інформації при ФСО Росії прапорщик Роман Замуллін зробив серію вбивств, пограбувань і згвалтувань.

Роз"їжджаючи по місту на особистому автомобілі, злочинець погоджувався підвезти "голосуючих" жінок. Свої жертви прапорщик завозив в безлюдне місце, гвалтував і вбивав. В убитих маніяк забирав гроші і мобільні телефони. Тіло однієї з останніх жертв маніяк викинув на вулиці С.Дерябиної.

Щоб обійти міліцейські кордони, Замуллін використовував службове посвідчення співробітника спецслужби, тому вийти на його слід нишпоркам довгий час не вдавалося.

За іншими відомостями і зовсім арешт маніяк був справою випадку і його власної дурості. Замуллін сам зробив дзвінок з вкраденого у однієї з убитих дівчат телефону. А коли оперативники прийшли заарештовувати прапорщика, той якраз міняв внутрішню обшивку автомобіля, на якій залишилася кров жертв.

Сьомій жертві маніяка дивом вдалося вижити, і вона змогла пізнати вбивцю, повідомляє JustMedia.

Зараз ви читаєте новину «На Уралі ухвалений вирок маніякові із спецслужб: 7 жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути