пʼятниця, 02 лютого 2007 11:11

На телеекрани виходить перша українська еротика

 

Відразу три DVD-диски з 12 еротичними новелами вітчизняного виробництва з"являться в Україні, Росії, Польщі і Німеччині.

На відміну від більшості подібної відеопродукції це не підпільне порно. Кожна новела (тривалістю 15-20 хвилин) - закінчена розповідь про взаємини чоловіка і жінки і про те, що з ними пов"язане - фантазії, побачення, романи, зрада. Ну і звісно секс. Картини вже отримали прокатні свідоцтва Міністерства культури і туризму України.

Еротичне кіно віднзняв Сергій Рибалкін, генеральний продюсер Piligrim-studio. Він вже веде переговори з телеканалами про організацію прокату картин на ТБ. Зйомки еротичних новел продовжуються. До них виявляють велику цікавість західні інвестори. Перший позаконкурсний показ українських еротичних теленовел в Європі відбувся в листопаді минулого року на кінофестивалі в Каннах.

- У української еротики велике майбутнє. Наші режисери і оператори працюють нітрохи не гірше, ніж зарубіжні. А в чомусь навіть краще. Тонше відчувають ту грань, яка відокремлює еротику від порнографії, - вважає Рибалкін.

Перш ніж приступити до роботи, знімальна група ретельно вивчила вітчизняне законодавство. У кадрі статевий акт імітується. Для цього чоловіки одягали труси особливої моделі, які не помітні для камери. При цьому інтимний контакт повністю виключався, а враження натуральності того, що відбувається, залишалося.

Це перше еротичне кіно в Україні. За словами режисера Василя Рибальченка, акторів у цьому жанрі знайти було не легко.

- У нас як і раніше багато табу в сексуальній сфері. Дівчата соромилися роздягатися, бентежилися. Багато хто відмовився від участі в зйомках, оскільки боялися, що це кіно можуть побачити батьки або знайомі. Одна навіть привела на знімальний майданчик чоловіка, щоб він побачив, що нічого непристойного не відбувається, - сказав він.

Водночас знайшлися й такі, що не посоромилися роздягнутися.

- Мені було цікаво зламати себе. Коли я працювала на майданчику, сорому не відчувала. У роботі мене ніщо не бентежило. Після таких зйомок вже не страшний жоден кастинг. Якщо поступлять пропозиції, зніматимуся в еротичному кіно ще, - розповіла героїня однієї з новел.

Окрім людей, в зйомках брали участь тварини - коні, поні, верблюди і навіть жаби (за винятком еротичних сцен).

Наприклад, в новелі "Царівна-жаба" знімалася американська квакша, яку довелося купити за 100 доларів. За сценарієм, головний герой купив жабу на пташиному ринку, а вона перевтілилася у прекрасну дівчину. Зелена актриса трималася перед камерами добре, відмінно позувала і не заважала процесу.

Кілька разів на знімальний майданчик приходили співробітники міліції. Як тільки з"ясовувалося, у чому справа, правоохоронці тут же йшли і претензій не пред"являли.

За матеріалами Комсомольска правда в Україні.

Зараз ви читаєте новину «На телеекрани виходить перша українська еротика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути