пʼятниця, 05 грудня 2008 18:09

На "Фаїну" везуть викуп

На "Фаїну" везуть викуп
Судно з обумовленою під час переговорів сумою викупу на борту попрямувало до українського суховантажу "Фаїна", захопленого піратами 25 вересня цього року. Про це повідомляє інтернет-видання "Морський бюлетень".

За відомостями редактора "Морського бюлетеня" Михайла Войтенка, який посилається на свої джерела, американські військові кораблі відійшли від "Фаїни", щоб надати коридор для доставки викупу і гарантувати піратам безпечне сходження із судна.

Крім того, він повідомив з посиланням на судновласника, що "вчора пізно увечері переговори з піратами підійшли до завершення, залишалося лише обговорити деякі деталі доставки піратам викупу".

Як повідомлялося раніше, сомалійські пірати і власники судна "Фаїна" 30 листопада домовилися про звільнення суховантажу з військовою технікою на борту, захопленого 25 вересня. Переговори були присвячені способу передачі грошей за звільнення теплохода і 21 моряка, багато з яких одесити, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На "Фаїну" везуть викуп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути