пʼятниця, 15 грудня 2017 03:28

На Місяці встановлять рекламні щити

На Місяці встановлять рекламні щити
Будуть знімати рекламу в космосі. Фото:cikavo.net

90 мільйонів доларів вклали японські інвестори в стартап, який запустить власну місію на Місяць. Він стане першим в історії космічним маркетинговим майданчиком.

Власну місію на Місяць токійський стартап Ispace планує запустити в 2019 році. Він стане першим в історії людства маркетинговим майданчиком, - про це пише Українська правда.

Компанія також планує зайнятися розміщенням логотипів на своїх космічних апаратах і ракетах, а також рекламними зйомками в космосі. Успішна посадка на Місяці дозволить Ispace розмістити там рекламні щити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Землю повернуться члени 53-ї експедиції МКС

Свої інвестиції в цей проект вклали найбільші компанії Японії, включаючи Japan Airlines і телевізійну мережу Tokyo Broadcasting System Holdings. Компанію також підтримали і державні структури: корпорація Innovation Network, яка фінансується урядом, стала головним інвестором, вклавши 3,5 млрд доларів. Державний Банк розвитку Японії інвестував нерозкриту суму.

Після першої, "рекламної", місії Ispace планує відправити на Місяць пристрої, які будуть шукати воду. За висновками компанії, в надрах Місяця є мільярди тонн води, хоча серйозних доказів цьому не так багато.

У разі успіху "місячна вода" дозволить створити першу автономну людську колонію на супутнику Землі.

Учені з NASA створили надувні теплиці, які є придатними для вирощування рослин на Місяці та Марсі.Проект Prototype Lunar/Mars Greenhouse використовує спеціальну біорегенеративну систему життєзабезпечення, яка імітує навколишнє середовище нашої планети для вирощування рослин в інших місцях Сонячної системи.

Зараз ви читаєте новину «На Місяці встановлять рекламні щити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути