Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2013 17:11

На карнавалі Розенмонтаг з Ангели Меркель зробили свиноматку
7

Фото: Фото: Reuters

Розенмонтаг відомий також як Рожевий Понеділок — один з найвеселіших німецьких карнавалів. Як і Марді Грас, він проходить у Жирний Понеділок перед Попільною Середою, якою знаменується початок Великого посту у католиків західної традиції.

Щороку карнавал відзначається парадом екстраординарних костюмів, танцями, безкоштовними алкогольними напоями та пародійними ляльками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата-хижачки підкорили самба-карнавал у Гельсінкі

Цього року на Рожевий Понеділок у Дюссельдорфі зібралося багато політичних ляльок, які мали донести до людей певний політичний меседж. Одна лялька символізувала Європу, вона несла в руках величезну сумку з грошима та цілувала Муаммара Каддафі, який ніс у руках баррель нафти. Канцлер Німеччини Ангела Меркель та колишній президент Франції Ніколя Саркозі застигли у романтичній позі. Ангела Меркель також була зображена у вигляді величезної свиноматки, яка намагається годувати поросят - Грецію, Португалію  та Іспанію, але у неї погано виходить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На щорічному карнавалі у Ла-Вега потішаються над дияволом

Посміялися німці також з президента Ірану Ахмадінаджада, величезного паперового Володимира Путіна та новоспеченого росіянина Жерара Депардьє у костюмі Обелікса.

 

Зараз ви читаєте новину «На карнавалі Розенмонтаг з Ангели Меркель зробили свиноматку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути