вівторок, 22 січня 2008 08:21

На дні народженні Анастасія Волочкова влаштувала секс-танці на столі (ФОТО)

Вечірка з нагоди 32-річчя Анастасії Волочкової завершилася еротичними танцями і ненавмисним стриптизом, влаштованим іменинницею.

Цнотлива балерина так сексуально танцювала, що її чоловікові Ігорю Вдовіну доводилося утримувати дружину. У самий розпал веселощів у балерини зрадницьки сповз білосніжний корсет, і гості могли споглядати оголені груди Насті.

На свій день народження учасниця "Льодовикового періоду" зібрала найближчих друзів і рідних. По такому випадку з Санкт-Петербурга приїхав і рідний батько іменинниці Юрій Федорович, який розважав гостей грою на баяні. Була на дні народження мами і дворічна дочка Анастасії та Ігоря Аріадна, але недовго. Ближче до ночі, коли градус веселощів підвищувався з кожною хвилиною, дівчинку було вирішено відправити додому з нянею.

Всіх гостей зустрічала сама винуватиця торжества. Приймаючи подарунки, щаслива Анастасія не поспішала їх розпаковувати, відклавши цей приємний процес на наступний день. Втім, про один подарунок балерина дізналася відразу - про вручення премії імені Дягілєва за досягнення в області балету від однойменного добродійного фонду.

Спочатку веселість була стриманою, гості піднімали тости за здоров"я іменинниці. Анастасія не упускала жодної можливості підняти келих (поступово балерина перейшла від шампанського до горілочки) і дуже скоро захмеліла, її потягнуло на танці.

Чоловік Волочкової Ігор Вдовін трудився тамадою: підтягав гостей на танцпол, контролював зміну  страв, а в середині вечора виконав для дружини пісню "Волохатий джміль" у супроводі табору циганів. Молодецькі пісні ще більше розігріли іменинницю, вона вже не могла сидіти на місці. Навіть танцювати разом зі всіма в якийсь момент їй стало нудно, і вона піднялася  на підвіконня. Анастасія виробляла такі еротичні рухи, що перехожі на вулиці мимоволі зупинялися біля ресторану. Мабуть, турбуючись, що улюблена дружина може не утриматися на ногах, Вдовін раз у раз намагався підтримувати її. Не відходив він від неї і тоді, коли Настя вже витанцьовувала на столі. Його допомога і підтримка були доречними, але дещо запізніли. Волочкова остаточно розслабилася і не помітила, як під час танців у неї сповз корсет і гостям відкрилися її груди. Добре, що чоловік опинився поряд, він негайно прикрив красу балерини, і парі нічого не залишалося, як просто розсміятися, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «На дні народженні Анастасія Волочкова влаштувала секс-танці на столі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути