понеділок, 07 липня 2008 12:39

На перегонах биків в Іспанії загинула людина

В Памплоні в ході традиційного бігу биків "енсьєрро", приуроченого до свята Святого Ферміна, постраждали дев"ять людей, передає агентство Associated Press.

За словами представників іспанського Червоного хреста, в основному постраждалі обійшлись синяками.

Тим часом, за даними Le Figaro, постраждали 8 людей: серед них 20-річний американець, британець, житель Нової Зеландії і громадянин ПАР. Один з постраждалих отримав удар рогом в стегно, у трьох інших травми голови.

Зі свого боку агентство La Presse Canadienne повідомляє про смерть одного чоловіка, який убився, впавши зі стіни заввишки в 40 метрів. Невідомо, чи був він в числі учасників забігу.

За даними швейцарського телеканалу TSR, легкі поранення отримали близько 50 людей. Нагадаємо, що фестиваль Святого Ферміна відзначається в Памплоні щорічно з 6 по 14 липня.

"Енсьєрро" проходить щодня о 8 годині ранку. Биків випускають із загороди і вони біжать вулицями, женучи перед собою натовп з охочих взяти участь в святі. Тварини і люди повинні подолати дистанцію в 825 метрів, які відокремлюють загороду з биками від арени, де відбувається корида. З 1911 року в ході "Енсьєрро" загинули 14 людей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На перегонах биків в Іспанії загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути