пʼятниця, 21 березня 2008 08:23

Модель Адріана Ліма знялася голою в журналі GQ (ФОТО)

Бразильська супермодель Адріана Ліма знялася голою в останньому номері американського видання журналу GQ, повідомляє Hollyscoop.

У інтерв"ю, що супроводжувало екзотичну фотосесію на пляжі, модель Victoria"sSecret розповіла про те, яким повинен бути чоловік, який хоче бути разом з нею.

"Мені подобаються ревниві чоловіки. Звичайно, всьому є межі, але іноді потрібно демонструвати свою любов. Але битися ніколи не треба. Я не люблю агресивних людей", - говорить Ліма.

"Чоловік повинен бути ввічливим, причому не тільки до мене, але до всіх. Я на це звертаю увагу. Як він розмовляє з офіціантом, з гардеробником, з водієм. Не можна, щоб він командував людьми. Я цього не люблю".

"Він повинен продемонструвати турботу про мене. Якщо ми йдемо на вечерю, то він повинен відкрити переді мною двері машини і ресторану, відсунути мені стілець. Він повинен встати, коли я йду у вбиральню і повертаюся. Мені подобаються старомодні манери", - говорить модель.

У інтерв"ю GQ два роки тому в квітні 2006 року Ліма говорила, що вона дотримується стриманості: "Секс - це після браку. Чоловіки повинні поважати це, тому що це мій вибір. Якщо немає пошани, означає вони мене не хочуть", повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Модель Адріана Ліма знялася голою в журналі GQ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути