вівторок, 17 липня 2012 00:37

Мішель Обама розігрує запрошення на день народження президента США

Мішель Обама розігрує запрошення на день народження президента США
Фото: АР

Перша леді США Мішель Обама оголосила про розіграш серед прихильників президента Барака Обами запрошення на його день народження.

"Бараку в наступному місяці виповниться 51 рік, і ми в нашому будинку в Чикаго влаштовуємо з цього приводу невеличке свято. Ми б хотіли дати простим прихильникам можливість приєднатися до нас. Ви, хлопці, заслуговуєте цього, і я знаю, що Барак буде дуже радий вас бачити. День народження - одна з останніх можливостей для Барака трохи розслабитися перед останніми передвиборними тижнями. Це не змусить мене припинити жартувати над його новими сивим волоссям, хоча я й знаю, що кожен з них він заробив ", - йдеться в листі Мішель Обами , поширеному виборчим штабом президента.

Згідно традиційним умовами лотереї, кожен, хто перекаже через сайт штабу президента пожертвування (мінімальна пропонована сума становить три долари), автоматично стане учасником розіграшу запрошення.

"Всі дорожні витрати та переліт переможця в Чикаго ми беремо на себе", - наголошується в листі.

Подібні лотереї проводяться регулярно: раніше розігрувалися квитки на прийом до акторів Джорджа Клуні і Сариі Джессіки Паркер, на вечерю з президентом і першою леді, на місце в президентському автобусі під час передвиборчого турне. Розіграші приносять виборчому штабу чималі доходи: так, розіграш запрошення до Клуні приніс штабу президента 9 мільйонів доларів.

Тим не менш, незважаючи на численні фандрайзингової заходи, Обама значно відстає за кількістю зібраних коштів від свого конкурента, республіканця, екс-губернатора Массачусетса Мітта Ромні. За популярністю діючий президент, згідно з більшістю опитувань, поки випереджає Ромні, але з мінімальним відривом.

Раніше повідомлялося, що демократи розігрують у лотерею місце Мішель Обами в президентському автобусі.

Нагадаємо, президентські вибори в США відбубудться 6 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама розігрує запрошення на день народження президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути