понеділок, 23 березня 2009 10:46

Мішель Обама перед Білим домом садить овочі (ФОТО)

Мішель Обама вже завоювала титул однієї з найстильніших перших леді. Тепер вона може отримати і звання найбільш хазяйновитої. Дружина президента США посадила город на галявині біля Білого дому. Фото Мішель Обами з лопатою в руках вже з"явилися у всіх провідних виданнях. Вперше город на галявині біля Білого будинку посадила Елеонора Рузвельт в 1943 році. Таким чином вона хотіла на власному прикладі продемонструвати американцям, як у важкі часи можна за допомогою натурального господарства забезпечувати продуктами свою сім"ю. Мішель Обама, схоже, вирішила продовжити традицію. Перша леді протягом весни збирається посадити на городі шпинат, салат, капусту, а також декілька сортів зелені. Овочі, які вона сподівається виростити, призначатимуться як для сім"ї президента, так і для співробітників і гостей Білого дому.

Мішель підкреслила, що свіжі овочі - це смачна і здорова їжа. "Ми з дочками прийшли до висновку, що овочі нам більше подобаються, якщо вони смачні", - сказала Обама. Також вона поділилася своїми планами влаштувати поряд з Білим домом ще і вулик з бджолами, проте зізналася, що ця її ідея у дочок підтримки не знайшла.

Нагадаємо, нещодавно Мішель зазнала жорсткої критики. Як заявили модні гуру, перша леді вибрала невідповідне вбрання, будучи на засіданні конгресу, - сукню без рукавів. Адже перша леді не має хизуватися своїми біцепсами. Хоча тепер, схоже, Мішель може демонструвати накачані руки без скромності.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама перед Білим домом садить овочі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути