понеділок, 30 січня 2012 15:26

МОЗ: за останні 10 років діти від вакцинації не вмирали

МОЗ: за останні 10 років діти від вакцинації не вмирали

Протягом останніх десяти років не було зареєстровано жодного випадку смерті дітей внаслідок проведення вакцинації. Про це сьогодні під час прес-конференції сказав головний спеціаліст Управління громадського здоров'я МОЗ України, головний спеціаліст відділу профілактики МОЗ України Сергій Платов.

"На сьогоднішній день і за останні роки ми жодного випадку смерті дітей від вакцинації не мали. Якщо підходити об'єктивно і неупереджено, то ми завжди повинні знаходити істину. В даному випадку, смертельних чи важких випадків після вакцинації в Україні немає", - сказав він.

Нагадаємо, що 26 грудня минулого року народний депутат, член парламентського Комітету з питань охорони здоров'я Володимир Карпук повідомив про те, що відмова від вакцинації, несвоєчасна  імунізація населення  - це все може призвести до поширення багатьох небезпечних хвороб, що є загрозою національній безпеці країни.

Зазначимо, зараз збільшується кількість захворювання на грип та ГРВІ. За даними МОЗ, за 4-й тиждень 2012 року вакциновано від грипу 1 990 осіб, що на 28,4 % більше, ніж минулого тижня. Загальна кількість вакцинованих проти грипу за епідсезон складає 392 752 або 0,86 % від населення України.

Зараз ви читаєте новину «МОЗ: за останні 10 років діти від вакцинації не вмирали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути