субота, 18 липня 2020 13:34

МОЗ готує подання щодо кадрових рішень на Львівщині

МОЗ готує подання щодо кадрових рішень на Львівщині
Степанов готує подання щодо кадрових рішень на Львівщині після перевірки МОЗ. Фото: Reuters

Міністерство охорони здоров'я України готує подання щодо кадрових рішень на Львівщині, оскільки перевірка області показала, що зауваження, надані МОЗ, не виправили.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу в суботу, 18 липня.

Він зауважив, що минулого місяця він відвідав Львівську область, яка протягом тривалого часу лідерує за кількістю нових випадків захворювання коронавірусною інфекцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу в Україні виявили 847 нових випадків Covid-19 - розгорнута статистика

"У нас була жорстка конструктивна розмова по всіх проблемних питаннях. Були поставлені відповідні завдання щодо виправлення ситуації, був даний відповідний термін. По закінченню цього терміну, пройшов місяць, мною була відправлена відповідна комісія МОЗ, яку очолив один з керівників структурного підрозділу. Вони повернулися, показали мені результати перевірки. Зараз готується подання щодо кадрових рішень у Львівській області. Можу сказати, що багато чого не просто не було виправлено, а навіть не звернули увагу на виправлення цих ситуацій. Тому буде зроблено відповідне подання щодо звільнення тих чи інших людей вже безпосередньо керівництвом Львівської ОДА", - розповів міністр.

У червні 2020 року Степанов здійснив робочу поїздку до Львівської області у зв'язку зі стрімким збільшенням там кількості випадків захворювання на коронавірусну хворобу, а також зростанням числа госпіталізованих осіб. Після візиту міністр заявив, що ситуація в регіоні вимагає від МОЗ ухвалення ряду термінових рішень. Зокрема, було анонсовано кадрові зміни та поставлено завдання збільшити кількість тестувань на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «МОЗ готує подання щодо кадрових рішень на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути