Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 14:02

Міноборони Британії розкрило документи про візити інопланетян (ФОТО)

Велику Британію постійно відвідують неземні істоти. Принаймні, такий висновок можна зробити на основі аналізу колись секретних документів, опублікованих Міністерством оборони Британії. Дані показують, що протягом майже 20 років, тисячі осіб спостерігали НЛО на території Британії.

Випадки появи НЛО у Великій Британії задокументовані на більш ніж шести тисячах сторінок, які були опубліковані Міноборони і Національним архівом країни. Це вже не перші документи, які міністерство опублікувало на тему гостей з космосу.

Документи містять описи свідків, які бачили інопланетян на Землі з 1994 по 2000 роки.

Повідомляється, що британці бачили НЛО над футбольним клубом "Челсі" і в будинку британського політика Майкла Говарда в березні 1997 року.

В документах можна знайти описи розмірів і форм НЛО, які з"являлися на островах. Виявляється, що вони можуть бути найрізноманітнішими. За твердженнями свідків, космічні літальні апарати можуть виглядати як сині трикутники, трапеції, або класичні "тарілки".

Серед документів можна знайти також лист високопосадовця Міністерства оборони Ральфа Нойєса, в якому він описує відео з НЛО, зроблене пілотами ВПС в 1956 році.

На додаток, багато свідків інопланетних візитів також надали міністерству свої малюнки літальних апаратів і неземних істот.

Gazeta.ua за матеріалами Tvn24

Зараз ви читаєте новину «Міноборони Британії розкрило документи про візити інопланетян (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути