Ексклюзиви
субота, 28 серпня 2010 14:36

Мера Немирова оголосили у всеукраїнський розшук

Мера Немирова оголосили у всеукраїнський розшук

Мера міста Немирова на Вінниччині 45-річного Віктора Качура, якого затримали на хабарі у майже у 2 млн.грн, оголосили у всеукраїнський розшук, - повідомляє МВС.

20 серпня Ленінський районний суд Вінниці Качура відпустив на підписку про не виїзд. За даними правоохоронців, той нині не перебуває по місцю проживання. Де знаходиться - невідомо.

27 серпня кореспондент "Gazeta.ua" прийшов до міськвиконкому Немирова. Секретар приймальні мера відповіла, що Віктор Миколайович знаходиться в лікарні. Відомо, що в медичних установах Немирова Качура немає. В лікарні якого саме міста секретар не уточнила.

"Кажуть, що Качур втік у Росію. Правда то, чи ні, нехай підтверджують силові структури. Як на мене, то вся ця історія – справа рук конкурентів. Скоро вибори. Його дружина Ірина, родини сина та дочки зараз у місті ", - розповідає житель Немирова, імені просить не називати.

Ми спробували зв'язатися з Іриною Качур. Наразі, її мобільний телефон відключений.

Нагадаємо, у червні Качура затримали в приміщенні мерії за підозрою хабарництва у сприянні передачі земельної ділянки в межах міста. Обласна прокуратура порушила кримінальну справу. До рішення суду той перебував в слідчому ізоляторі. Після цього ліг на стаціонар в Немирівську райлікарню.

"У мене немає намірів тікати від правосуддя, тому що в моїх діях немає злочину, навпаки – хочу, щоб все з"ясували", - заявляв Віктор Качур в інтерв'ю газеті "20 хвилин".

Правоохоронці не коментують ситуацію.

У 2008 році на Качура здійснили замах. Тоді правоохоронцям вдалося врятувати чиновника.

Зараз ви читаєте новину «Мера Немирова оголосили у всеукраїнський розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути