Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 16:55

Мер Ірпеня заморожує людей: коцюбинці третю добу боронять тепло в оселях
7

Опалювальний сезон в селищі під Києвом для 5 тисяч людей розпочався лише цими вихідними. Понад місяць через ірпінську владу та монопольного теплопостачальника ТОВ "Мастер-Енерго", людей доводили фактично до холодного бунту проти обраної громадою селищної голови, яка не дає дерибанити Біличанський ліс і виводити гроші з бюджету за корупційними схемами.

Люди боронять котельні від Ірпіньгазу вдень.

 

Вночі.

 

Підтримати громаду приїхала народна депутатка Ольга Червакова (фракція БПП), яка просила газовиків не відключати населення від тепла і вимагає з п'ятниці документи на котельні, щоб їх могли належним чином зберігати.

 

На котелах день і ніч, щоб уникнути диверсій, чергують представники громади, депутати та селищна голова Ольга Матюшина.

 

Газовики видали повідомлення, що їм нібито перешкоджають тітушки.

 

А тепер подивіться на фото згори і скажіть, чому народ України газовики називають тітушками.

Того, хто перебуває у змові з владою Ірпеня, поліція, яка теж підконтрольна владі Ірпеня, ховала в себе в машині від народного гніву. Знайомтеся, це – Валентин Мілюков. У правоохоронців в машині "бідний" Мілюков сидить і з кимось говорить у свій золотий Apple.

 

Для того, щоб визволити Мілюкова від коцюбинців, оперуповноважений сів за кермо його авто й натиснув на газ. Люди блокували авто Мілюкова. Мій чоловік, селищна голова Ольга Матюшина та Людмила Буток, які стояли біля мого чоловіка, заледве встигли відскочити й уникнути травм.

За кермом був оперуповноважений Ірпінського відділу поліції Сергій Коваль.

Правоохоронця запитували, чому він хотів наїхати на громадян і чи для всіх оперуповноважений працює водієм. До речі, побиття активістів поліціянти так і не розслідували за кілька років.

Послухайте, як говорять чоловіки на відео і чи це рівень спілкування тітушок, про яких пишуть газовики, чи це антинародна змова проти народу, який знає, як за себе постояти.

ТОВ "Мастер-Енерго", яке підтримує партія мера Ірпеня "Нові обличчя" з моменту виборів у 2015 році перестала розраховуватися з Нафтогазом за газ. Відповідно, їм не дають ліміти. Ми з січня місяця боронили наші газорозподільчі пункти від відключення. Щиро вірили, що в судах до опалювального сезону ми встигнемо вирішити це питання.

Ми просили в Нафтогазу ліміти. Їх могли дати лише для ТОВ "Мастер-Енерго", оскільки в їхніх руках котельні. Шукали під це гроші, хоча чого має держава платити за те, за що коцюбинці вже сповна заплатили ТОВ "Мастер-Енерго".

Гроші знайшли у розмірі 2,7 млн грн, але монополіст ТОВ "Мастер-Енерго" не хоче надавати тепло населенню і тероризує людей.

28 листопада відбудеться апеляція. Я хочу вірити, що ми повернемо котельні у власність громади. Зараз завдяки прокуратурі Київської області та очільнику прокуратури Київської області Дмитру Чібісову ми отримали увалу суду, що котельні передані на відповідальне зберігання УЖКГ "Біличі" – комунальному підприємству громади.

Це означає, що з котелень ТОВ "Мастер-Енерго", яке де-юре тут господарює, не зможе винести обладнання.

Ми не дамо виморожувати людей, які справно платили за опалення. Відповідно громада селища та УЖКГ "Біличі" розпочало опалювальний сезон.

Ірпінь давно зазіхає на Коцюбинське і на Біличанський ліс. Мер Ірпеня хотів нас приєднати силою.

Ми відбилися в судах і скасували приєднання до Ірпеня. На нарадах в голови ОДА Олександра Горгана Карплюк просив "усмирити" Коцюбинське.

Голову Коцюбинської ТВК, яка оголосила результати виборів Людмилу Демченко побив тітушка, який охороняв забудови політика з Нових облич.

 

Нас усмиряють – силою і виморожують холодом за вказівкою мера Ірпеня, який створив в регіоні організоване злочинне угруповання.

Я не виключаю диверсій, оскільки вже була реалізована спроба загасити котли, щоб не опалювалася 18 школа. Тому прошу всі служби слідкувати за ситуацією в селищі.

Зараз ви читаєте новину «Мер Ірпеня заморожує людей: коцюбинці третю добу боронять тепло в оселях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути