вівторок, 10 квітня 2007 17:34

Мадонна заспіває проти глобального потепління

Мадонна, Red Hot Chili Peppers і Genesis виступлять в рамках заходу під назвою Live Earth на відремонтованому стадіоні Уемблі в Лондоні 7 липня 2007 року, повідомляє NME. Серія концертів Live Earth є частиною програми Save Our Selves ("Врятуємо себе самі"), ініційованої колишнім віце-президентом США Елом Гором і направленою на боротьбу з глобальним потепленням.

Іншими учасниками лондонського концерту стануть Duran Duran, Foo Fighters, Beastie Boys, Razorlight, Keane, Black Eyed Peas, Демієн Райс і Bloc Party. Організатори планують розширити список запрошених музикантів. "Такий приголомшливий список учасників гарантує, що Live Earth досягне мети. Ми зберемо людей зі всього світу для боротьби з кліматичною кризою" - заявив Кевін Уолл, організатор заходу.

Live Earth також включатиме концерти, які відбудуться того ж дня, 7 липня 2007 року, в деяких інших крупних містах миру. Заходи пройдуть в Ріо де Жанейро, Токіо, Сіднеї, Шанхаї, Йоханнесбурге і одному з мегаполісів США (імовірно в Нью-Йорку), повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Мадонна заспіває проти глобального потепління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути