Ексклюзиви
середа, 25 вересня 2024 09:10

Ловіть момент: щастя цих двох знаків не матиме меж

Ловіть момент: щастя цих двох знаків не матиме меж
Може непокоїти безсоння або тривожні сни. Фото: pixabay.com

25 вересня все піде як по маслу у того, хто вміє абстрагуватися і не переймається через критику. Ловіть момент. Ваш зоряний час настав.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зберігати емоційну рівновагу цієї середи буде вкрай важко, - говорить астрологиня. - Дратуватимуть різні дрібні невідповідності. Непорозуміння швидко перетворюватиметься на конфлікт. Обмежте кількість контактів протягом дня. Уникайте гострих тем під час розмови. Не час планувати поповнення в родині. Вагітним жінкам слід утриматися від важкої фізичної роботи. Пильнуйте за кермом. Організм потребуватиме додаткової вологи. Пийте більше чистої води. Може непокоїти безсоння або тривожні сни. Прийміть заспокійливу ванну перед сном. Щасливчиками себе відчують Риби і Скорпіони. Ловіть момент. Ваше щастя не матиме меж".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Важко буде порозумітися будь з ким. Кожен говоритиме про своє й не чутиме співрозмовника. Відмовтеся від бажання познайомитися з цікавими людьми. Діалог не складеться. Не варто призначати першого побачення. Щось піде не так. Зачекайте до жовтня.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Уважно стежте за усім, що відбувається навколо. Доля веде вас у правильному напрямку. Отримаєте цінні підказки, що робити далі та як знайти своє щастя. Добро повертатиметься сторицею. Будьте щедрими та готовими прийти на допомогу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відганяйте від себе тривожні думки. Зосередьтеся на новій роботі, навчанні, спорті чи йозі. Не лягайте спати зі ввімкненими обігрівачами.

Рак (22 червня - 22 липня)

Потребуватимете помічника, який вчасно підкаже, як рухатися далі. Не варто погоджуватися на керівну посаду. Ви не готові взяти на себе всю відповідальність.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Кінець місяця потішить преміями. Утримайтеся від покупок у кредит. Купувати техніку для дому краще після обіду. Порадують акції та знижки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не переписуйтеся у соцмережах з новими партнерами. Уникайте любовних трикутників. Кохані вам не пробачать зради. Відновити довіру рідних навряд чи вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки заживуть, як королі - фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Купуйте речі для комфорту в домі. Можна облаштувати домашній офіс на балконі чи горищі. Це стане чудовим місцем для усамітнення. Не час з'ясовувати стосунки з друзями.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Навколо багато зради та брехні, але поруч надійні й чесні люди. Цінуйте та не проміняйте їх на нових знайомих. Через плітки й настанови батьків буде легко зіпсувати стосунки з коханими. Не ведіться на провокації.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Оновлювати гардероб краще вранці. Речі пасуватимуть і довго носитимуться. Почуватиметеся ніяково, якщо приховуватимете щось від близьких. Рано чи пізно таємниця стане відомою.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Стабільність у заробітках застереже від фінансових неприємностей. Вчасно сплачуйте за кредит. Не наражайтеся на штрафи. Не сидіть на холодній поверхні. Не провокуйте появу циститу.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Працюйте і отримуйте задоволення. У ваших руках народжуватимуться шедеври. Менше читайте новини. Це час самозаглиблення та розкриття своїх талантів. Народжуватимуться геніальні ідеї. Це провокує вам високі заробітки та успіх.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Багато справ відкладете, бо не знаходите спільної мови з колегами. Краще проведіть цей час у відпустці, складайте плани до кінця року. Хвилюватиметеся за дітей і коханих. Живіть теперішнім. Годі з тривогою заглядати у майбутнє.

Протягом тижня з 23 по 29 вересня не намагайтеся щось змінити. Триває сезон затемнень. Робота йтиме повільно, багато процесів гальмуватиметься. Астрологиня назвала три знаки, яким щаститиме у цей доленосний період.

Зараз ви читаєте новину «Ловіть момент: щастя цих двох знаків не матиме меж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути