середа, 12 травня 2010 20:55

Лисиця-клептоманка вкрала у німців 250 черевиків

Лисиця-клептоманка вкрала у німців 250 черевиків
Німецька лисиця, яка живе в лісі біля невеликого містечка Ферен в Рейнланд-Пфальц, вкрала у місцевих мешканців близько 250 черевиків, які вони залишали на терасах, біля дверей своїх будинків або на сходах. Об'єктами крадіжок ставали не лише гумові садові туфлі, але і дорогі "човники" вартістю по 120 євро за пару.

Більшість злочинів були скоєні ще минулого року, після чого було зроблено перерву, однак цього року крадіжки відновилися з новою силою. У однієї з мешканок лисиця повторно викрала ту саму туфлю, яка була вкрадена минулого року, але потім її знайшли і повернули господині.

Імперський граф Рудольф фон Кессельштат, якому власне і належать 1200 гектарів лісу, де мешкає злодійка, вважає, що лисиця краде взуття для того, щоб принести іграшки своїм малюкам. Прочісувати ліс у пошуках "схибленої на взутті лисиці", як її називають місцеві мешканці, ніхто не збирається.

Минулого року лісники випадково наштовхнулися на її нору, повну вкраденого взуття, витягли, що змогли, і повернули власникам. Після цього лисиця змінила місце проживання, і, де тепер розташована її нора, невідомо. Дехто намагався ставити пастки на лисицю, але окрім однієї кішки туди ніхто не потрапив. Тепер представники місцевої влади просто радять не залишати влітку взуття на вулиці.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Лисиця-клептоманка вкрала у німців 250 черевиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути