середа, 13 червня 2007 15:16

Лише 8% українців вважають, що Мороз дотримується домовленостей. Опитування

8% опитаних вважають, що спікер Верховної Ради України Олександр Мороз виконує досягнуті домовленості. На думку 30% респондентів домовленості 27 травня виконує Янукович, 25% – Ющенко. Таку інформацію отримав Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), провівши всеукраїнські опитування громадської думки.

Більшість опитаних (52%) вірять, що дострокові вибори до Верховної Ради відбудуться 30 вересня 2007 року. Тільки 15% не вірять у це. 4% – це не цікавить. 29% – не змогли відповісти на це запитання.

Вірять у проведення дострокових виборів наприкінці вересня 70% – прихильників "Нашої України", 66% – Блоку Юлії Тимошенко, 48% - Партії регіонів, 36% КПУ.

На думку 53% опитаних, однією з головних причин підписання Спільної заяви було бажання подолати політичну кризу. Іншою ключовою причиною досягнення домовленостей 42% респондентів назвали бажання запобігти силовому протистоянню.

63% опитаних, які визначились у ставленні до узгодженого рішення Президента, Прем"єр-міністра і Голови Верховної Ради про призначення дострокових виборів до Верховної Ради на 30 вересня 2007 року, схвалюють його. 37 – не схвалюють.

Протягом 2-7 червня Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнські опитування громадської думки. Методом інтерв"ю опитано 2039 респондентів, що мешкають в усіх областях України, у Криму та у Києві за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує 3.5% для показників близьких до 50%, 3,0% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Лише 8% українців вважають, що Мороз дотримується домовленостей. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути