вівторок, 19 січня 2010 13:42

Леді Гага позмагається за звання кращої співачки року

Леді Гага позмагається за звання кращої співачки року

У Великобританії оголошені номінанти престижної музичної премії Brit Awards. Найбільшу кількість номінацій отримали молоді виконавиці Леді Гага та Лілі Аллен.

Леді Гага номінована в категоріях "Міжнародний прорив року", "Краща співачка" і "Кращий альбом". Її конкурентка Аллен претендує на перемогу у категоріях "Кращий британський альбом", "Кращий сингл" і "Краща співачка".

За звання кращої співачки також позмагаються Bat For Lashes (псевдонім виконавиці Наталки Хан), гурт Florence and The Machine (її солістка і єдина постійна учасниця - співачка Флоренс Велч), переможниця The X Factor 2005 Леона Льюїс і Пікс Лотт (співачка Вікторія Луїза Лотт).

У категорії "Кращий британський виконавець" боротьба розгорнеться між Келвіном Харрісом, Dizzee Rascal, Mika, Паоло Нутіні і Роббі Вільямсом.

За звання "Кращого гурту" змагатимуться Doves, Friendly Fires, JLS, Kasabian і Muse.

У номінації "Британський дебют року" представлені Florence and The Machine, Friendly Fires, JLS, Ла Ру і Пікс Лотт.

За звання "Кращого міжнародного альбому" змагатимуться релізи від Jay Z, Black Eyed Peas, Lady GaGa, Empire of The Sun і Animal Collective.

Цього року на премії додано також дві нові номінації - "Кращий виступ за останні 30 років" і "Кращий британський альбом за останні 30 років". "Диском трьох десятиліть" можуть бути визнані релізи Coldplay, Dido, Dire Straits, Oasis, Даффі, Keane, Verve, Travis, Sade або Філа Коллінза.

30-а церемонія вручення Brit Awards відбудеться 16 лютого в Лондоні. Відомо, що Роббі Вільямсу буде вручено нагороду за видатний внесок у музику. Хедлайнерами заходу стануть Lady Gaga, Dizzee Rascal і Florence and The Machine.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага позмагається за звання кращої співачки року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути