середа, 28 листопада 2007 12:22

Ксенію Собчак 5 років зможуть не випускати за межі Росії

У столичному аеропорту Шереметьєво-1 світська левиця вповні продемонструвала, що їй закон не писаний. Ксенія Собчак вирішила, що їй зовсім необов"язково проходити паспортний контроль, і в той час, коли її колеги чекали, поки їм поставлять штамп в документах, Ксюша бігла в бік виходу. Таке адміністративне порушення загрожує телезірці серйозними наслідками.

Ксенія разом з іншими колегами минулими вихідними поверталася з Казахстану. У Алма-Аті вона брала участь у відкритті торгового центру "Алмаалі". Коли літак приземлився в московському аеропорту, найзнаменитіших пасажирів, як це прийнято, провели у VIP-зал. Тут співробітники паспортної служби мали зібрати в усіх паспорти, щоб поставити штампи про перетин кордону. Розуміючи, що це процедура серйозна, втомлені знаменитості терпляче чекали. Тільки Собчак не побажала витрачати свій дорогоцінний час і, ігноруючи співробітників аеропорту, побігла в бік виходу.

Задоволена своєю спритною витівкою, Собчак вже сідала в машину, коли в VIP-залі почалася паніка, оскільки співробітники паспортної служби недолічилися паспорту Собчак. Вони почали шукати її по всьому аеропорту, але примхливої Ксенії вже і слід схолов.

Це вже не перший випадок, коли скандальна світська левиця дозволяє собі порушувати правила в аеропортах. Тому працівники налаштовані по відношенню до неї серйозно.

"Така поведінка неприпустима, – сказали в Шереметьєво. – Це вважається незаконним перетином державного кордону. Чим їй це загрожує? П"ять років її можуть не випускати з країни".

Сама Ксюша, мабуть, усвідомила провину і тверезо оцінила наслідки, тому в розмові із співробітниками аеропорту була дуже ввічлива і виправдовувалася тим, що до неї ніхто із співробітників паспортної служби не підійшов.

"У мене кожні три дні гастролі, тому я деколи взагалі забуваю, звідки і куди лечу" – сказала Ксюша, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Ксенію Собчак 5 років зможуть не випускати за межі Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути