середа, 12 жовтня 2011 11:11

Королева Нідерландів сплатить податки за свої палаци

Королева Нідерландів сплатить податки за свої палаци

Королівська сім'я Нідерландів може позбутись безподаткового статусу.

Королівська сім'я Нідерландів буде платити податок за майно, зокрема за палаци, що знаходяться в її власності, якщо парламент схвалить пропозицію Партії праці. "Зараз усі повинні затягнути ремені тугіше, це стосується також і високопоставлених осіб", - сказав представник Партії праці Нідерландів Джерон Рекорт.

Рекорт також вважає, що необхідно домогтися більшої ясності в питаннях фінансування королівської сім'ї. "Бюджет може бути змінений, але зараз у ньому багато прихованих моментів. Я хочу, щоб він став прозорішим", - зазначає він. Політик, зокрема, стурбований тим, що межа між офіційними витратами на утримання королівської сім'ї та приватними витратами розмита.

При цьому парламентарій підкреслив, що не закликає обмежити права королеви Нідерландів Беатрікс, принца Віллема-Олександра і принцеси Максими. Крім того, представники партії не мають наміру зменшити бюджет королівської сім'ї на наступний рік, який складе близько 7,2 млн євро, однак не виключають, що в 2013 році він може бути скорочений, повідомляє Dutch News.

Зараз ви читаєте новину «Королева Нідерландів сплатить податки за свої палаци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути