неділя, 04 жовтня 2009 15:48

Комісія моралі не оцінила рекламу "Найкращі ПіСі" в Сімферополі

Комісія моралі не оцінила рекламу "Найкращі ПіСі" в Сімферополі

Рекламою комп"ютерної техніки, розміщеної на бігбордах в центрі Сімферополя з написом "Найкращi ПiСi" зацікавилася Національна експертна комісія з питань захисту громадської моралі України.

"Відправили матеріали на експертизу, зараз розглядає комісія, плакати ці практично вже не висять", - повідомила регіональний представник Національної комісії в Криму і Севастополі Валентина Альоніна.

На думку членів комісії, ця реклама не вписується в рамки пристойності і тому повинні бути знята з бігбордів.

Найближчим часом в Автономній Республіці Крим буде створена громадська колегія, що представляє Національну експертну комісію з питань захисту громадської моралі України (НЕК України).

Цікаво, що в той час, як Комісія з моралі бореться за те, щоб "ПіСі" писалося англійськими літерами (РС), мерія Черкас, навпаки, зобов"язала підприємців змінити вивіски і таблички іноземною мовою, на аналогічні україномовні.

Зазначимо також, що останнім часом Комісія з моралі проявляє активну діяльність. Вона вже забороняла покази серіалу "Сімпсони", розважальної передачі Comedy club та багато інших.

Показовим є міні-скандал, викликаний в січні цього року відомим журналістом і блогером Анатолієм Ульяновим на засіданні Комісії з моралі. Журналіст зачитав перед комісією уривок з твору класика американської літератури Генрі Міллера і не називаючи джерела, попросив оцінити текст. Голова комісії Василь Костицький відповів, що аморальність цього фрагмента очевидна, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Комісія моралі не оцінила рекламу "Найкращі ПіСі" в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути