Ексклюзиви
понеділок, 16 листопада 2009 13:55

Київські райадміністрації очікують кадрові чистки

Київські райадміністрації очікують кадрові чистки

З 1 грудня штат Подільської районної адміністрації столиці буде скорочено майже на третину.

Як повідомляє прес-служба Подільської РДА, скорочення штату передбачається постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2008 року N215 і розпорядженням Київської міськдержадміністрації від 9 грудня 2008 року N1697.

"На початок календарної зими штат Подільської РДА поменшає на 29%. Таке значне скорочення відбувається за рахунок зменшення вакансій і звільнення працівників, які досягли пенсійного віку. Процедура скорочення штату проводиться відповідно до законодавства України. Питання про затвердження структури Подільської РДА і граничної чисельності працівників райдержадміністрації було вирішене на сесії Подільської районної ради і доведено до відома працівників за 2 місяці", - йдеться у повідомленні.

У райдержадміністрації також наголосили, що переважно скорочують по одній людині в кожному відділі, а також два або більше відділів реорганізуються в один із збереженням обов"язків і повноважень всіх відділів.

"Штат райдержадміністрації поступово збільшувався в міру розширення функціональних обов"язків і повноважень органів місцевого самоврядування і збільшення кількості завдань, які вирішувалися райдержадміністрацією, тепер же навантаження на працівників в зв"язку з скороченням штату значно збільшиться. Але на обслуговуванні громадян це не позначиться, адже схема скорочення побудована таким чином, щоб повністю зберегти функціональність, мобільність і оперативність з якою працюють відділи Подільської РДА", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 1 грудня 2009 року передбачається скорочення з 2289 до 2020 працівників Київської міськдержадміністрації і з 4420 до 3650 працівників столичних райдержадміністрацій.

При цьому київська міська організація "Єдиного центру" пропонувала столичній владі зменшити штат за рахунок керівників.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Київські райадміністрації очікують кадрові чистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути