Ексклюзиви
середа, 27 травня 2009 18:16

Кияни покажуть мерії, де погані дороги

Кияни покажуть мерії, де погані дороги

Найближчим часом у Києві буде створено Службу швидкого реагування на звернення киян щодо зношеності дорожнього покриття.

Про це у середу заявив перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

Він наголосив, що нині столичні жителі жаліються на дороги в Call-центр та на гарячу лінію "Київавтодору".

"Для більш ефективного реагування відтепер ми будемо збирати інформацію про місця, де необхідно в першу чергу відремонтувати дороги та залатати вибоїни, від автомобілістів, водіїв комунального громадського транспорту, маршрутних таксі, представників автомобільних клубів Києва, працівників ДАІ", - сказав Басс.

За його словами, планується створити спеціальний розділ на офіційному веб-порталі КМДА та розмістити на кожній автозаправці спеціальні скриньки та стенди, де водії зможуть залишити свої побажання, інформацію про стан конкретних доріг. Усі дані надходитимуть до спеціальної Служби швидкого реагування з ремонту доріг.

"Київавтодор" буде оперативно реагувати на всі скарги киян. Наразі програма ремонту доріг фінансується у повному обсязі", - сказав Басс.

Крім того, за його словами, найближчим часом, для покращення дорожнього руху та ліквідації заторів на деяких перехрестях та розв"язках буде переглянуто можливість зміни алгоритмів роботи світлофорів з урахуванням транспортних потоків.

А до Дня Незалежності планується відкрити центр керування дорожнім рухом, який за допомогою "розумних світлофорів" буде регулювати ситуацію на київських шляхах, тим самим розвантажуючи дороги.

Нині на вулицях міста активно встановлюють нові дорожні знаки, які інформуватимуть водіїв про наявність заторів на дорогах тощо.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Кияни покажуть мерії, де погані дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути