вівторок, 01 жовтня 2024 09:10

Кар'єрний ріст і небачений успіх: для кого жовтень стане найприбутковішим місяцем року

Кар'єрний ріст і небачений успіх: для кого жовтень стане найприбутковішим місяцем року
Отримаєте цікаві пропозиції, перед якими навряд чи зумієте встояти. Фото: pixabay.com

1 жовтня - доба напередодні сонячного затемнення. Завершуйте все, що було розпочато раніше. Позбавляйтеся того, що обтяжує ваше життя.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це стосується і людей, і справ, і речей, - говорить астрологиня. - Не час шукати нового робочого місця. Запропоновані варіанти навряд чи влаштують вас. Не варто відправлятися у подорож чи відрядження. Несприятливі обставини завадять досягти поставленої мети. Утримайтеся від великих покупок. Зростає ризик придбати неякісну річ. Бережіть очі від травм. Не можна робити операції на очах, корегувати зір. Не варто підбирати окуляри. Після сонячного затемнення справи підуть вгору. Кар'єрний ріст і небачений успіх чекає на Тельців, Терезів і Риб. Отримаєте цікаві пропозиції, перед якими навряд чи зумієте встояти. Досягайте бажаного. Не відкладайте життя на потім. Жовтень стане для вас найприбутковішим місяцем року".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Виручатиме вміння в усьому бачити позитив. Позбавтеся обтяжливих стосунків. Завдяки комунікабельності ви будете найбажанішим гостем на вечірці. Через недосипання може підводити пам'ять.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не забувайте про пунктуальність , відповідальність і зібраність. Це допоможе досягти успіху. Дратуватимуть розмови про шлюб. Не морочіть коханим голову, якщо не плануєте створювати сім'ю.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Впустити у серце нове кохання ви поки не готові. Побачення навряд чи залишать приємні враження. Не придумуйте собі діагнозів. Вашому здоров'ю сьогодні ніщо не загрожує.

Рак (22 червня - 22 липня)

Проявити себе буде непросто. Знадобиться уміння бути у кількох місцях одночасно – розриватися між домом і роботою. Щоб досягти цілі, працюватимете без вихідних і відпустки.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Поки краще планувати, а не діяти. Свої ідеї віддайте на втілення колегам. Не викликайте ревнощів у коханих та не позбавляйте їх права на особистий простір. Довіряйте тим, кого любите.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вас помічатимуть. Дивуватимуться вашому таланту згуртовувати колектив і показувати гарний результат. З'явиться стимул працювати і заробляти якомога більш. Не варто класти гроші на депозит. Через сидячий спосіб життя нитиме поперек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 2 жовтня: у чиєму житті почнеться період перезавантаження

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Прийміть запрошення на побачення. Не бійтеся змін. Відганяйте від себе погані думки. Почастішають мігрені. Прилягайте перепочити протягом дня. Особливо виснажливою буде праця на городі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Захочеться кардинально змінити своє життя. Свою популярність серед представників протилежної статі почнете використовувати з матеріальними цілями. Можуть возз'єднатися сім'ї, які посварилися у минулому році.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

З'явиться новий надійний друг. Не позичайте гроші. Вони не повернуться до вашої кишені. Кохані можуть спровокувати розрив. Постарайтеся зберегти стосунки. Не шукайте партнеру заміну.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не всі ідеї варто одразу втілювати у життя. Дійте мудро, обдумуйте кожен крок. Це застрахує від збитків. Будьте терплячими до порад.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдасться досягнути успіху у кар'єрі. Готовність працювати понаднормово гарантує вам гарні заробітки. Таланитиме у торгівлі. Але виставляти на продаж нерухомість не варто. Аби уникнути сімейних сварок, розділіть з коханими обов'язки по дому.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Настав час відпочивати і насолоджуватися перемогами, які здобули протягом року. Не варто шукати нову роботу. Заробітки не задовольнятимуть. Вжитися у новий колектив буде непросто. Дослухайтеся до власної інтуїції.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Кар'єрний ріст і небачений успіх: для кого жовтень стане найприбутковішим місяцем року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути