пʼятниця, 28 березня 2008 12:45

Відома актриса влаштувала ненавмисний стриптиз (ФОТО)
5

Актриса і модель Симона Фаско Страттен під час свого відпочинку на Гаваях з"явилася у всій своїй красі. Вона так захопилася купанням, що не помітила, як її чисто символічний наряд підступно сповз вниз, виставивши приголомшливі форми на загальний огляд. Втім, Симона виявилася дівчиною без комплексів і поправляти бікіні не дуже поспішала.

Одним словом, Симона повела себе як гідна спадкоємиця Мерілін Монро. Саме такого почесного титулу вона свого часу удостоїлася від самого Джеймса Бекона - відомого журналіста, якому пощастило фотографувати найвідомішу блондинку світового кінематографа.

Таланти Симони колись оцінив культовий режисер Олівер Стоун: він запросив її зніматься у фільмі "Лоліта", проте дівчина відхилила його пропозицію, оскільки вона не сподобалося її мамі.

Не дивлячись на цю сміливу відмову, Голлівуд від Симони нікуди не втік: вона брала участь в зйомках American Fork (її партнером по цьому фільму був Уїльям Болдуін), American Summer, Crazy Town. Спекотна італійка (Симона народилася в Мілані) знімалася як модель в рекламних кампаніях таких відомих брендів, як CocaCola, BMW, Ferrari, Guess, а журнал Maxim присвятив їй шестисторінкову фотосесію, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Відома актриса влаштувала ненавмисний стриптиз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути