Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 14:31

Італійська топ-модель продає свою цноту за 1 млн євро (ФОТО)

 
Італійська модель Рафелла Фіко збирається продати свою цноту, причому за солідну суму в 1 мільйон євро. Враховуючи, що Рафелла бере участь у відвертих фотографіях для чоловічих журналів, дуже важко повірити, що її товар - не фікція, пише DailyTelegraph.

Проте, родичі красуні стверджують, що не дивлячись на сексуальний образ, дівчина все ще чиста і безневинна. "У неї ніколи не було хлопців. Я можу в цьому присягнутися на могилі своєї матері. Моя сестра - переконана католичка, і вона кожен вечір молиться Святому падре Піо", - запевняє брат меткої продавщиці.

"Я з нетерпінням чекаю зустрічі з людиною, яка відвалить гроші за те, щоб мати мене", - заявила Рафелла в інтерв"ю італійському журналу. Що стосується виручених грошей, Фіко, що прославилася своєю участю в італійській версії реаліті-шоу "Великий брат", планує їх витратити на покупку будинку в Римі і на оплату курсів акторської майстерності.

"Я не знаю, як це - займатися сексом, - сказала модель, відзначивши, що, якщо покупець її невинності виявиться виродком, вона це легко переживе. "Якщо він мені не сподобається, я просто вип"ю келих вина і забуду про все", - сказала початкуюча актриса. До речі сама Рафелла приїхала з Неаполя, рідного міста секс-символа італійського кіно Софі Лорен.

Варто відзначити, що Рафелла далеко не перша дівчина, що зважилася на спекуляцію власною цнотою. Так, ще одна початкуюча актриса, росіянка Світлана вирішила позбутися невинності ради надходження в театральний. 18-річна студентка Омського інституту культури виставила свою честь на інтернет-торги. На сайті знайомств Світлана Б. розмістила оголошення: "Продам свою невинність. Дорого. Мені не потрібна любов, мені потрібні гроші для навчання в театральному".

Тільки сума, яку запрошувала 18-річна студентка була декілька скромніша: щоб переїхати до Москви і поступити там в театральний вуз, Свєті знадобилося всього 10 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Італійська топ-модель продає свою цноту за 1 млн євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути