четвер, 17 січня 2008 09:32

Хіларі Клінтон стала стюардесою

Основний кандидат в президенти США від Демократичної партії Хіларі Клінтон на якийсь час стала стюардесою. В усякому разі, вона привітала журналістів на своєму літаку в ролі стюардеси.

"Добридень, леді й джентльмени, мене звуть Хіларі, я рада вітати вас на борту літака, що летить рейсом Hil Force One", - повідомила Клінтон, коли літак вилетів до штату Невада. Як нагадують іноземні ЗМІ, саме там відбудуться наступні праймеріз, де суперниками Клінтон будуть Барак Обама і Джон Едвардс.

"Якщо ви подивитеся праворуч, то побачите Америку, засмучену зниженням податків для багатіїв і нескінченною війною в Іраку. Якщо подивитеся ліворуч, ви побачите Америку з сильним середнім класом і гідною репутацією в світі", - заявила стюардеса Клінтон. "Коли ми наберемо висоту, задля розваги вам буде запропонована моя агітаційна промова", - додала кандидат в президенти США, повідомляє ForUm.
Зараз ви читаєте новину «Хіларі Клінтон стала стюардесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути