Ексклюзиви
четвер, 06 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 6 лютого: що треба і чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 6 лютого: що треба і чого не можна робити у цей день
Не переживайте, якщо хтось із друзів раптом віддалиться. Їм на заміну прийдуть інші. Фото: astrozodiac.net

6 лютого люди відчують полегшення. З оптимізмом дивитимуться у майбутнє. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"На душі настане справжня весна. Вистачатиме енергії і наснаги щось робити, - говорить астролог. - Складно вестиметься митцям, але ця творча криза спровокує незабаром появу нових проектів. Не варто починати ремонт в оселі та змінювати імідж. Результатом залишитеся незадоволені. В особистому житті що не траплятиметься, усе на краще. Не переживайте, якщо хтось із друзів раптом віддалиться. Їм на заміну прийдуть інші. Цього дня треба знайомитися і планувати майбутнє".

Овен

Ви часто не розумітимете людей, які вас оточують. Багато хто відверто дратуватиме. Зустрічі з вами уникатимуть друзі та кохані.

Телець

Вам доведеться протистояти конкурентам. Не беріться за справи, які вимагають пробивних здібностей. Зараз ви не здатні когось переконати чи переманити на свою сторону.

Близнюки

Вихідні принесуть додаткові заробітки. Виділіть кошти на ремонт сантехніки. Не позичайте людям гроші. Бо ще залишитеся винними.

Рак

Користуйтеся усіма шансами, які випадатимуть на вашому шляху. Пильнуйте за змінами на робочому місці. Будьте готові вчасно зреагувати.

Лев

Отримаєте чимало пропозицій, від яких важко буде відмовитися. Досвіду вам не позичати. Наприкінці тижня повернуть давній борг. Частину зароблених грошей віддайте на благодійність.

Діва

Результати роботи розчарують. Заощадити не вдасться. Зараз час витрачати кошти на покупки, про які давно мрієте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабак Тимко спрогнозував весну: коли прийде тепло

Терези

Здаватиметься, що удача не на вашому боці. Те, що іншим даватиметься легко, вам буде не під силу. Зачекайте. Триває тиждень випробувань, із яких вийдете переможцем. Залишайтеся порядними, не переступайте через свої принципи.

Скорпіон

Не відкладайте свої справи на завтра. Це буде на руку конкурентам. Зумієте придбати недорого річ, про яку давно мріяли.

Стрілець

Ви не стомлюєтеся експериментувати. Важко буде прийняти остаточне рішення. Нагадають про себе слабкі сторони ваших проектів. Зумієте виправити помилки.

Козеріг

Впевнено рухайтеся до мети, бо знаєте чого хочете. Не ведіться на обіцянки. Ваша сила у вашій поміркованості. Не дозволяйте нікому вас підганяти.

Водолій

Починається період постійних змін. Вам пропонуватимуть нові завдання, за які раніше не бралися. Це вам буде не до вподоби. Фінансові справи ідуть угору. Дійте сміливо.

Риби

Ваш дім наповнюється гостями. Це час корисних покупок. Зароблені гроші витрачайте на себе. Будьте готові до незапланованих витрат. Уникайте азартних ігор та майнових суперечок.

Циклон Petra прийшов в Україну. Синоптик Наталка Діденко розповіла, де чекати хуртовин.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 лютого: що треба і чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути