неділя, 17 жовтня 2021 20:00

Гороскоп на 18-24 жовтня: хто закохається і розбагатіє

Гороскоп на 18-24 жовтня: хто закохається і розбагатіє
Розраховуйте тільки на друзів. Вони не дадуть наробити дурниць. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 18 по 24 жовтня кохані на деякий час віддаляться. Не шукайте розваги серед нових знайомих. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тиждень розпочнеться з жіночих сварок, - говорить астрологиня. – Чоловікам не слід встрявати. У вівторок минає період ретроградності Меркурія. Суперечки вичерпаються. Доньки й матері, невістки та свекрухи почнуть миритися. В суботу Сонце перейде у знак Скорпіона. Розраховуйте тільки на друзів. Вони не дадуть наробити дурниць. Будуть поряд, коли відчуєте себе незахищеними і вразливими. Середина осені принесе зміни на краще. Побільшає грошей у гаманці Овнів і Риб. Стрільці, Терези й Тельці знайдуть свою пару. Уважніше придивіться до колег. Службовий роман може закінчитися шлюбом".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не витрачайте час на балачки. Від понеділка робіть все для збільшення заробітків. Влаштовуватися на роботу краще в середу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Краще взяти відпустку або піти на лікарняний. На роботі наробите помилок. Попросіть колег підстрахувати. У п'ятницю їдьте на курси підвищення кваліфікації.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Холодильники й пральні машини купуйте у вихідні. Кохання знайдете серед друзів. Не бійтеся перейти на новий рівень стосунків.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зможете заявити про себе - якщо не братиметеся за справи, в яких ви новачок. Важка й незрозуміла робота зажене в депресію. Не витрачайте час на побачення з інтернет-знайомими. Вони нудні.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Годі брати приклад із когось. Довіряйте власній думці, відстоюйте свою позицію. У п'ятницю звертайтеся до керівництва з проханням підвищити зарплату.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Годі годити всім. Беріться за справи, які давно відкладати. Сваритимуться зяті й тещі. Через це можуть розпадатися молоді сім'ї. Не відвертайтеся від коханих через думку батьків. Хотітиметься гостренького. Приготуйте моркву по-корейськи чи салат із плавлених сирків і часнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі, тумани й похолодання: де погіршиться погода

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гроші йтимуть до кишені в четвер. Добре вестиметься продавцям і власникам торгових точок. Підвищать зарплати кур'єрам. Через карантинні обмеження їм додасться роботи.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Прислухайтеся до філософа Григорія Сковороди - бери вершину, і матимеш середину. Ставте нездійсненні цілі. Здивуєтеся, як багато вдасться досягти. Ваш зірковий час не за горами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Дійте розумом, а не силою. Вашими ідеями захоплюватимуться роботодавці. Частіше телефонуйте рідним, не спізнюйтеся на вечерю. В дитячих обіймах відчуєте себе щасливими.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Перед вами з'являться нові можливості. Але не покидайте справи, якими займаєтеся багато років. Вистачатиме сили поєднувати дві роботи. Час думати про будівництво.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Життя буде щедре на подарунки. За добрі справи вам віддасться сторицею. Зумієте повернути борги. Закінчите ремонт, що тягнувся від літа. Обставте оселю новими меблями та технікою.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вас часто ставитимуть за приклад, звертатимуться як до експерта. Застережете від проблем друзів. Уникайте фінансового ризику. Остерігайтеся вірусів.

Астрологиня заінтригувала прогнозом на вихідні. До її порад варто прислухатися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18-24 жовтня: хто закохається і розбагатіє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути