неділя, 09 травня 2021 20:00

Гороскоп на 10-16 травня: коли краще шукати нову роботу

Гороскоп на 10-16 травня: коли краще шукати нову роботу
Ввечері у вівторок настане Молодик. Працездатність падає. Фото: pixabay.com

Тиждень з 10 по 16 травня буде сповнений пригод. Не спішіть вирушати у мандрівку і відвідувати родичів. Краще ці дні провести вдома. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Початок тижня видасться складним, - говорить астрологиня. – Це дні спадаючого чорного Місяця. Ввечері у вівторок настане Молодик. Працездатність падає. Втома і новини про пандемію валитимуть з ніг. Можливі нервові зриви і безсоння. Люди намагатимуться повчати. Бурчання літніх родичів дратуватиме. Спробуйте промовчати і вислухати. Нову роботу краще шукати у четвер. На співбесіді вам не буде рівних. У вихідні візьміть на себе частину обов'язків по дому".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Підприємцям варто стерегтися штрафів. Вчасно сплачуйте податки. Не давайте в користування власне авто. Марно сподіваєтеся вразити коханих романтикою. Їм зараз треба підтримка, а не вечеря під зірками.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досить перейматися великими витратами. Подумайте, у чому причина низьких заробітків. Миритися з коханими варто у вихідні. Вас розумітимуть із пів слова. Неділя – день приємних новин.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почуватиметеся добре. Оптимістичний настрій бере гору. На все матимете власну думку. Готові допомогти, підказати і розрадити. Серед друзів розгледите нову симпатію. Цей роман має шанси закінчитися шлюбом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Тиждень буде непростим. Найпроблемнішими стануть понеділок і середа. Вас підставлятимуть, обманюватимуть і оббиратимуть ті, кому довіряли роками.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви непоступливі й легкі на розправу. Не поширюйте пліток, бо заплямуєте власну репутацію і надовго відвернете від себе людей, яких любите.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час великих шансів і перемог. Цікаві пропозиції отримаєте на роботі. На вас чекає кар'єрне зростання і підвищення зарплатні. Робіть те, на що раніше не наважувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло, дощі і заморозки: якою буде погода наступні кілька днів

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дослухайтеся до своїх бажань. Організм підкаже, чого йому бракує. Коли ідете по ринку і дуже хочете чогось, купіть і скуштуйте. Це підніме настрій і відновить сили.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розраховуватимете на одну суму, а надійде менша. Можете розказати таємниці колег і знайомих. Це нашкодить репутації. Не намагайтеся перевиховати когось. Люди можуть поводитися нахабно душевну кризу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відкриється друге дихання, повернуться сили і натхнення. Багато чого вдаватиметься і це окрилятиме. Дрібні перешкоди скоро зникнуть.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Карантинні обмеження вдарили по вашому бюджету. Доведеться згортати бізнес. Не спішіть вирушати на заробітки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Швидко реагуватимете на новини. Зумієте читати між рядками і розуміти те, що невтямки іншим. Стережіться побутових аварій зі світлом, водою чи каналізацією. Якщо не можете навести лад самотужки, запросіть майстрів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У першу половину тижня мало що вдаватиметься. Знайдуться недоброзичливці, які сунуть палиці в колеса. Це час пліток та обману. Не дозволяйте себе обдурити. Відмовтеся від бездумних походів у крамницю.

Астрологиня розповіла, для кого ці вихідні стануть особливими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10-16 травня: коли краще шукати нову роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути