четвер, 15 листопада 2018 09:06

Німеччина вимагає закрити "Миротворець"

Німеччина вимагає закрити "Миротворець"
"Миротворець" закидає Шредеру "спробу легалізації захоплення російськими окупантами українського Криму, виправдання збройної агресії РФ проти України". Фото: ria.ru

До бази "Миротворця" внесли прізвище колишнього канцлера ФРН Герхарда Шредера. У зв'язку з цим Міністерство закордонних справ Німеччини закликало Україну закрити сайт.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Ми раніше вже чітко пояснили нашу позицію українській стороні та закликали, щоб український уряд вжив заходів для закриття роботи цього сайту", - заявила речник німецького МЗС.

Шредер опинився у списках "Миротворця" 8 листопада після публікації інтерв'ю німецькій газеті Aachener Nachrichten. У ньому Шредер відповів на питання про російську анексію Криму.

"Ви серйозно вважаєте, що який-небудь російський президент у майбутньому відіграє це рішення назад? Це реальність, яка колись має бути визнана", - заявив Шредер.

На сайті "Миротворця" Шредеру закидають "спробу легалізації захоплення російськими окупантами українського Криму, виправдання збройної агресії РФ проти України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава УПЦ МП митрополит Онуфрій потрапив до бази "Миротворця"

Сайт "Миротворець" публікує прізвища людей, яких творці ресурсу оцінюють як сепаратистів, терористів або агентів Кремля. Зокрема, до бази внесли главу міністерства закордонних справ Угорщини Петра Сійярто.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина вимагає закрити "Миротворець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути