Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 00:06

Олена Зеленська висловила свою думку щодо оточення президента

Олена Зеленська висловила свою думку щодо оточення президента
Дружина президента попереджає чоловіка про людей з його оточення. Фото: ТСН

Дружина президента України Олена Зеленська не симпатизує деяким людям з оточення президента.

"Є ті, яким я просто не дуже симпатизую. І все. Але це мої особисті відчуття. Я не знаю, які вони професіонали, тому, можливо, я і помиляюся", - сказала Зеленська в інтерв'ю в "VIP з Наталією Мосейчук".

Дружина президента також зазначила, що попереджає чоловіка про людей з його оточення, але не втручається в їх роботу.

"Якщо мене запитають, я можу сказати свою думку. Але я завжди думаю про те, що, можливо, я не знаю професійних якостей цієї людини і я зараз буду щось там розповідати і потім це може вплинути на її долю. Навіщо мені це робити? У Володимира Олександровича великий обсяг терпіння. Він може терпіти дуже довго. Тобто він може навіть прийняти рішення про те, що вже все, і ще дати час собі на роздуми. І було на нашому шляху багато таких випадків, коли він роками давав людині останній шанс. І потім так боляче, але назавжди. Мені здається, він все бачить краще за мене, тому я тут можу стояти осторонь", - сказала Олена Зеленська.

На думку першої леді, оточення президента іноді не договорює йому всієї правди.

"Я не думаю, що це теплі ванни. Іноді бояться щось договорити до кінця, але він в фіналі все ж сам знайде відповідь. Іноді бояться за свою шкуру, бо гонець, який приніс погану звістку - повинен бути страчений. Підставляють? Я все ж сподіваюся - не зумисно. У команді дуже важко постійно всіх тримати на увазі. Люди іноді такі дурниці роблять, що ти взагалі не розумієш, як таке прийшло в голову", - сказала Олена Зеленська.

Також перша леді вважає, що коли людина наближена до Офісу президента, не закриває свій ресторан під час карантину, торгує, обслуговує, а потім говорить про те, що я нагодую лікарів за те, що я так зробив, це - неправильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не відповідає за свої слова" – українці оцінили 2 роки Зеленського

"Публічно виступати і підкреслювати, що так не можна - це не справа президента. Це добре, що є такі відгуки суспільства. Нікого це не влаштовує. Це не чесно. Так не можна робити. І добре, що ми все це бачимо. Це погано", - сказала Зеленська.

18 квітня нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge.

Торік у квітні журналісти Bihus.Info повідомляли, що, попри карантин, у Києві й далі працював ресторан "Велюр", який належить Тищенку.

Зараз ви читаєте новину «Олена Зеленська висловила свою думку щодо оточення президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути