середа, 09 вересня 2009 17:53

До жовтня у київських школах проведуть медогляди

До жовтня у київських школах проведуть медогляди

Київська міська державна адміністрація сподівається до 1 жовтня цього року забезпечити проведення медичних оглядів учнів столичних шкіл у 2009-2010 навчальному році.

Про це йшлося на громадських слуханнях на тему проходження профілактичних медичних оглядів школярів у загальноосвітніх школах Києва під керівництвом першого заступника голови КМДА Ірени Кільчицької.

За словами першого заступника голови КМДА, за останні роки у дітей шкільного віку значно збільшилися випадки порушення зору, порушення постави, стрімко зростає кількість захворювань органів травлення.

"Сьогоднішня тема дуже важлива, адже проведення медоглядів школярів - це запорука того, що ми будемо виховувати здорових дітей, які зможуть витримати навантаження шкільної програми. На жаль, за останні 10-15 років у столичних школах значно зменшилася кількість медичних кабінетів. Це призвело до того, що медичні огляди в різних школах проводять коли і як заманеться, а загальний стан здоров"я дітей шкільного віку все погіршується", - зазначила Ірена Кільчицька.

Нагадаємо, що в травні цього року Прокуратура Києва зобов"язала органи столичної влади в новому навчальному році провести медичні огляди всіх школярів.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «До жовтня у київських школах проведуть медогляди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути