Ексклюзиви
середа, 12 травня 2021 03:01

День Ангела 12 травня - кого сьогодні вітати

День Ангела 12 травня - кого сьогодні вітати
У молитвах мучеників просять про зцілення хворих. Фото: pinterest.com

12 травня вшановують Дев'ять мучеників, які служили і проповідували християнство у місті Кизик. У народі це свято прозвали Дев'ять цілителів.

Іменини сьогодні відзначають Арсеній, Василь та Іван.

Ім'я Арсеній з давньогрецької означає "мужній". Арсени - хитрі, розважливі, працьовиті й акуратні. Вони цінують друзів, але без вигоди допомагати не будуть. Арсеній мрійник: будує далекоглядні плани, далекі від реальності. Він завжди намагається бути лідером, але важко здобуває успіхи в кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає ЧАЕС за 35 років після аварії - унікальні фото

Василь із давньогрецької означає "царський", "царствений". Це товариські люди, які з радістю проводитимуть час у компанії друзів за переглядом футболу чи хокею. Може конфліктувати з дружиною, щоб відстояти товаришів. Василь любить свою роботу і намагається бути першим у всьому. У стосунках із жінками проявляє лицарські якості та завжди виконує обіцянки. Зазвичай, приймають дружину із усіма недоліками.

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «День Ангела 12 травня - кого сьогодні вітати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути