Ексклюзиви
середа, 10 грудня 2008 08:59

Число жертв пожежі в автобусі в Індії досягло 63 людей

Не менше 63 людей загинули при пожежі, яка спалахнула у вівторок увечері в автобусі на півночі Індії, передає агентство IANS.

"Підтверджена загибель 63 людей, зокрема жінок і дітей", - приводить агентство слова голови адміністрації округу Фірозабад Аміта Гупти.

Раніше повідомлялося про 40 загиблих в результаті цього трагічного випадку, який відбувся в місті Файзабад за 40 кілометрів від Агри.

Пасажири автобуса поверталися в рідне місто Султанпур з паломництва на місце народження бога Крішни в місті Матхура. Автобус був сильно переобтяжений: усередині знаходилося близько 70 людей, ще 15 їхали на даху.

За словами глави файзабадськой поліції Навніта Кумара, від перевантаження у автобуса на повному ходу підламалася вісь, і від зіткнення металу з асфальтом з"явилися іскри. Від цього, спочатку запалав паливний бак автобуса, після чого вогонь перекинувся на салон.

Підрахунок числа жертв був утруднений тим, що автобус вигорів повністю, і люди сильно обгоріли.

Поліція допитує у зв"язку з інцидентом водія автобуса, який зумів врятуватися і втік, але був схоплений.

Міністр транспорту штату Уттар-Прадеш Рам Ачал Раджбхар пообіцяв компенсацію в 100 тисяч рупій (близько двох тисяч доларів) сім"ям загиблих і по 50 тисяч рупій (біля однієї тисячі доларів) - пораненим, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Число жертв пожежі в автобусі в Індії досягло 63 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути