вівторок, 24 листопада 2009 10:35

Чемпіона України з кікбоксингу посадили на 10 років

Чемпіона України з кікбоксингу посадили на 10 років

У Криму до десяти років позбавлення волі засуджений Олександр Калашников. Чемпіон країни з кікбоксингу очолював банду, яка займалася розбійними нападами на бізнесменів і вимаганням у них грошей.

Останньою жертвою бандитів став 47-річний підприємець із села Піонерське поблизу Сімферополя. Рано вранці до нього в будинок увірвалося троє невідомих у масках, побили його прутами арматури, зв"язали і в несвідомому стані кинули в гараж.

У будинку злочинці виявили пневматичний пістолет господаря, яким той не встиг скористатися, і взялися за пошуки грошей. Але спочатку вони побили дружину бізнесмена і їх гостя, який перебував там. Здобиччю розбійників стало близько 30 тисяч гривень. З ними вони і рушили до виходу, але двері несподівано опинилася замкненими зовні. Це господар прийшов до тями, звільнився від мотузок, підпер вхідні двері з двору і кинувся кликати на допомогу міліцію. Злочинці зуміли виламати частину дверей і втекти.

Через кілька днів у результаті оперативної розробки було затримано двох розбійників. Третій, дізнавшись про це, сам зателефонував у міліцію і пообіцяв прийти вранці наступного дня.

Бандити показали, де заховали пістолет, викинули одяг і маски. Але грошей у схованці не знайшлося: за кілька днів вони успішно їх пропили-прогуляли.

Ватажок групи отримав, як уже говорилося, десять років, а його спільники дев"ять і вісім відповідно.

Кримінал ТБ

Зараз ви читаєте новину «Чемпіона України з кікбоксингу посадили на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути