Ексклюзиви
четвер, 10 вересня 2009 09:00

Чавес розповів про головного терориста в світі та заспівав московським студентам

Чавес розповів про головного терориста в світі та заспівав московським студентам

Президент Венесуели Уго Чавес сьогодні зустрінеться з президентом Росії Дмитром Медведєвим і прем"єр-міністром Володимиром Путіним. Напередодні Чавес прибув з візитом до Москви.

Візит венесуельського лідера до Росії почався з відвідин Російського університету дружби народів. Під час зустрічі з московськими студентами Чавес повідомив, що "США - найголовніший терорист в світі", а також, що Медведєв і Путін "хороші друзі Венесуели". Крім того, венесуельський президент вимовляв тости, співав пісні і грав на маракасах.

Відзначимо, що на зустрічі російського і венесуельського лідерів обговорюватимуться питання по всіх напрямах співпраці: у економічній, науковій, фінансовій, військово-технічній, науково-технічній та культурній сферах.

Візит до Москви укріпить стратегічний союз двох держав, заявив Чавес журналістам 30 серпня в Каракасі. "Ми просуватимемося вперед в створенні спільного банку, інвестиційного фонду розвитку, стратегічного альянсу державної нафтогазової корпорації "Петролеос де Венесуела" з російськими нафтовими компаніями в нафтогазовій галузі і в нафтохімії", - відзначив президент Венесуели.

За його словами, будуть розглянуті питання співпраці в розвитку електроенергетики, зокрема використання атомної енергії в мирних цілях.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Чавес розповів про головного терориста в світі та заспівав московським студентам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути