Ексклюзиви
понеділок, 14 серпня 2006 19:45

БЮТівця Савкіна вбили випадково

 

Правоохронці затримали 2 підозрюваних у вбивстві депутата Запорізької міськради Віктора Савкіна, яке сталося червні в Ялті (Крим). Ці ж люди, за словами міліціонерів, причетні також і до вибуху автомобіля Mercedes в Запоріжжі в липні. Крім того їх підозрюють в організації вибуху автомобіля Lexus у Ялті 28 травня.

Про це повідомили в прес-центрі УМВС в Запорізькій області.

Обоє затриманих - жителі Запорізької області. Слідство вважає, що вбивство Савкіна було випадковим, тому що його в Ялті прийняли за іншу людину.

- Власником обох підірваних автомобілів є запорізький бізнесмен, що був партнером і приятелем Савкіна. Саме біля ялтинського будинку бізнесмена і розстріляли запорізького депутата, - повідомили представники УМВС.

На думку слідчих, один із затриманих підозрюваних раніше мав ділові відносини з власником підірваних автомобілів. Це і стало основною версією мотивів здійснення злочинів.

Нагадаємо, 10 червня Віктор Савкін приїхав у Ялту на святкування дня народження свого запорізького друга. Коли депутат підійшов до автомобіля, до нього наблизився чоловік і 4 рази вистрелив у депутата з пістолета.

Крім того, у четвер 12 серпня у Ніжині (Чернігівська область) вбили депутата міської ради БЮТівця Григорія Потильчака. Тоді Блок Юлії Тимошенко заявив, що вважає ці вбивства замовними та політичними.

За матеріалами: Українські новини, "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «БЮТівця Савкіна вбили випадково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути