Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 11:11

Британське подружжя ув"язнили за занадто голосний секс

Британське подружжя ув"язнили за занадто голосний секс

Мешканка Великої Ббританії 49-річна Керолайн Картрайт була заарештована за те, що занадто голосно кричала, займаючись сексом зі своїм чоловіком, 48-річним Стівеном, пише газета The Daily Telegraph.

У листопаді 2009 року суд вже виніс їй ASPO (antisocial behaviour order - припис за злісне порушення громадського порядку). У відповідь на скарги сусідки поліція виміряла шум, який виробляла пристрасна пара. З"ясувалося, що крики Картрайт зазвичай сягали 30-40 децибел, а іноді доходили і до 47 дБ.

Картрайт так прокоментувала своє судову справу: "Після того як я одержала попередження, я намагалася тримати себе в руках. Я навіть подушку собі на обличчя клала, щоб зменшити шум. І взагалі я не розумію, чому люди мене просять поводитися тихіше. Для мене це норма. Звідки вони взялися, не розумію ", - обурилася обвинувачена.

Стримати свою пристрасть підсудна так і не змогла. У січні цього року суд Ньюкастлу засудив її до 4-річного умовного тюремного ув"язнення за порушення ASBO.

Картрайт визнала себе винною в порушенні ASBO за трьома епізодами, її умовний термін становив вісім тижнів, з відстрочкою виконання вироку на 12 місяців, протягом яких вона повинна була залишатися під наглядом.

Тепер подружню пару розділили - Керолін і Стівен утримуються під вартою в двох різних місцях. До судових слухань, які пройшли в січні, Керолін вже провела під вартою вісім місяців. Повернувшись додому, вона перенесла подружню спальню в вітальню поверхом нижче, щоб не дратувати сусідів. Але ті продовжили чути крики подружжя, в тому числі і зранку - черговий інцидент був зафіксований о 10:15.

"Це просто смішно. У неділю вранці, близько 10:15, ми займалися цим всього 10 хвилин", - заявила підсудна. Вона нагадала, що сусіди мало що могли почути завдяки перенесенню подружньої спальні на місце вітальні.

"Поліція з"явилася в понеділок увечері, щоб заарештувати мене і помістити під замок. Я провела ніч за гратами і постала перед судом у вівторок. Вони кажуть, що я знову порушила ASBO, оскільки двоє сусідів чули нас. Але це тривало всього 10 хвилин, а не дві години, як раніше! ", - пояснює закохане подружжя.

Вона залишиться під вартою до рішення суду, засідання якого призначено на 13 травня.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Британське подружжя ув"язнили за занадто голосний секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути