Ексклюзиви
субота, 12 січня 2013 10:40

Більшість рейсів "АероСвіту" на 12 січня під загрозою скасування

Більшість рейсів "АероСвіту" на 12 січня під загрозою скасування
Доля 18 рейсів авіакомпанії на виліт і 19 рейсів на прибуття, станом на 9.00 незрозуміла. Фото: molbuk.ua

Велика кількість рейсів авіакомпанії "АероСвіт" до/з міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) 12 січня 2013 року можуть бути затримані або скасовані.

Згідно з даними онлайн-табло міжнародного аеропорту "Бориспіль", який є базовим аеропортом для "АероСвіту", доля 18 рейсів авіакомпанії на виліт і 19 рейсів на прибуття, станом на 9.00 незрозуміла, аеропорт не повідомляє, скасовані або затримуються рейси, і пропонує пасажирам звертатися в авіакомпанію.

Так, аеропорт пропонує звертатися в "АероСвіт" з питання виконання рейсів 12 січня, зокрема в/із Сімферополя, Варшави, Бухареста, Стокгольма, Копенгагена, Ларнаки, Вільнюса Калінінграда, Донецька, Тель-Авіва, Будапешта, Софії, Одеси, Кишинева, Львова й Астани.

Як повідомлялося, "АероСвіт", який раніше обслуговував 80 міжнародних маршрутів, повідомив, що з 11 по 14 січня буде виконувати польоти лише в Україні та за п'ятьма далеко- і середньомагістральними маршрутами за кордон, пояснюючи таке рішення програмою реструктуризації діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський спеціально банкротить "Аеросвіт", щоб захистити свій бізнес від рейдерства - експерт

"АероСвіт" обіцяв продовжити обслуговування далекомагістральних маршрутів до Пекіна, Нью-Йорка, Хошиміну, Бангкоку і Гоа, а також повідомляв, що скорочена мережа міжнародних середньомагістральних рейсів у найближчі чотири дні буде включати повітряні лінії Київ - Москва, Київ - Санкт-Петербург, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул і Київ - Ташкент, а оперування на решті міжнародних середньомагістральних повітряних лініях компанія припинить із 11 січня до 00:00 15 січня 2013 року.

Після цього "АероСвіт" повідомив, що, крім зазначеного графіка польотів, він виконає 11 січня додаткові польоти за маршрутами Київ - Прага - Київ, Київ - Тбілісі - Київ, Київ - Астана - Київ.

На 12 січня "АероСвіт" додатково готував до відправки рейси Київ - Ларнака - Київ, Київ - Прага - Київ, Київ - Софія - Київ, Київ - Єреван - Київ, Київ - Баку - Київ.

Водночас, "АероСвіт" ще 10 січня повідомляв, що надасть розклад польотів на наступний період зимової навігації у п'ятницю, 11 січня, однак цього досі не сталося.

Зараз ви читаєте новину «Більшість рейсів "АероСвіту" на 12 січня під загрозою скасування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути